3 Week Money Breakthrough

3 tedni, ki bodo popolnoma spremenili vaše življenje!

Bi radi skokovito dvignili nivo svojih osebnih dohodkov? Potem imamo za vas odlično rešitev. V tem on-line programu v slovenščini vas bo Robert Rolih popeljal po celovitem sistemu, s katerim boste lahko povečali svoje dohodke – ne glede na to, če ste zaposleni ali ste podjetnik.

Video program je v slovenščini in vsebuje 8 videov modulov, 3 avdio module in delovni zvezek. Ima tudi enoletno 100 % garancijo na vaše zadovoljstvo.

Ta video program uporablja že več kot 1.500 oseb iz 5 držav (Slovenija, Velika Britanija, Romunija, Bolgarija, Italija)

Cena: 297 EUR + DDV (gre za online program, tako da prejmete dostope do zaščitene spletne strani, kjer se nahajajo vse vsebine)

btn_narocam

 

 

  • Z možem sva se prebijala skozi življenje in naporne službe. Ko pa sva šla skozi 3WMB sva spremenila svoj način razmišljanja glede denarja – to je bil najin  „breakthrough“! V 6 mesecih sva nato zgradila uspešno podjetje, kjer izdelke prodajava preko Amazon.com in imava že prihodke več kot 10.000 EUR na mesec. Kmalu bova lahko pustila najine službe. Končno lahko počneva stvari, ki so nama všeč in so pomembne za naju in ljudi okrog naju.–Katja in Tadej Prešeren, Novo mesto

*Vsa menja zadovoljnih strank so mnenja posameznikov in niso tipični rezultat. To pomeni, da ni nujno, da boste tudi sami dosegli podobne rezultate. Rezultati uporabe programa so odvisni od vašega angažmaja, sposobnosti in pripravljenosti za delo ter implementacijo vseh tehnik v programu.

Vsebina programa, kjer vas bo Robert Rolih v treh tednih sistematično pripeljal do osebnega in finančnega preboja v življenju.

Teden 1:

Modul 1a: Pravila igre in vaša začetna točka – analiza vašega finančnega stanja s pomočjo orodja Osebna bilanca.

Modul 1b: Analiza prepričanj in vrednot glede financ

Še bolj pomembno, kot trenutno finančno stanje, je vaš trenutni način razmišljanja glede denarja. V glavi se vse začne in konča, tako da boste v tem modulu spoznali kako delujejo naši možgani in si naredili analizo stanja svojih prepričanj.

 

Teden 2

Modul 2a: Kvantni cilji: Zakaj ljudje velikokrat ne dosegamo ciljev?

Kateri so ključni razlogi za nedoseganje ciljev in kaj lahko naredite glede tega.

Modul 2b: Kvantni cilji: Postavitev vaših kvantnih ciljev

Spoznajte presenetljivo logiko delovanja sveta okrog nas in si zastavite svoje kvantne cilje.

Teden 3

Modul 3a: Notranja igra bogastva – Univerzalni zakoni denarja

Katere zakone morate upoštevati, če želite biti med finančno najbolj uspešnimi ljudmi.

Modul 3b: Notranja igra bogastva – Spreminjanje prepričanj

V tem modulu boste namesto svojih omejujočih prepričanj “namestili” v svojo glavo prepričanja, ki vam bodo dala moč.

Modul 4a: Kako razmišljajo uspešni (1. del)

Kako razmišljajo in delujejo uspešni ljudje?

Modul 4b: Kako razmišljajo uspešni (2. del)

 

Avdio program Dreams2Reality

1. del: Zakaj in kako si postaviti cilje?

2. del: Kako biti v izjemni psihološki pripravljenosti za doseganje ciljev?

3. del: Kako hitreje napredovati v karieri?

 

Kdo je Robert Rolih, avtor programa?

Robert RolihRobert Rolih je podjetnik že od svojega 23. leta, ko je iz ničle v študentski sobi odprl svoje podjetje. Nato je do statusa vodilnega podjetja v branži pripeljal dve blagovni znamki. Osebno sodeluje z nekaterimi vodilnimi svetovnimi poslovnimi avtoritetami (Brian Tracy, Andy Harrington, Kevin Green, …), tako da je vedno v stiku z najnovejšimi znanji, ki vam lahko pomagajo pri grajenju vašega podjetja.

V zadnjem letu je naredil preskok od predavatelja, omejenega na Slovenijo, do predavatelja, ki tekmuje/sodeluje z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta. Tako je verjetno edini slovenski predavatelj, ki redno predava tudi na zahtevnih zahodnih trgih, kot sta Velika Britanija in Nizozemska in sodeluje z največjimi organizatorji dogodkov v posameznih državah.

 

Kako naročiti?

Program naročite tako, da:

Dostop do programa boste prejeli takoj po plačilu predračuna.