Prodaja – top izobraževanje s področja prodaje.

Bi radi povečali prodajni učinek vaše prodajne ekipe? Bi radi za svoje prodajnike pripravili akcijsko usmerjeno izobraževanje o prodaji v vašem podjetju?

Prišli ste na pravi kraj! Pri Akademiji Panta Rei vam nudimo izobraževalne programe in delavnice o prodaji z mehanizmi, ki zagotavljajo sistematičen prenos naučenega v prakso in vsakdanje delovanje.

Na programu za vaše prodajnike boste spoznali in implementirali v prakso:

  • Kako pridobiti več novih strank, se dogovorili za več prodajnih sestankov.
  • Kako izboljšali ali celo na novo zastavili svoj prodajni pristop?
  • Zaključek prodaje – kako zaključiti prodajo?
  • Kako se pogajati za boljše cene in pogoje.
  • Kako graditi dolgoročne partnerske odnose s strankami?

Izobraževalni program o prodaji usmerjen v implementacijo znanj.

»Največja korist delavnice je nadgradnja znanja z nevsiljeno prodajo! Kako ljudem dejansko pomagati in ne samo prodajati. Vaša izobraževanja so zame vedno dobra odločitev.«

Senada Memagić, FINANČNA HIŠA, d.o.o.

»Odlično. Zelo dobro, enostavno strukturirano popotovanje skozi prodajni proces. Primerno za začetnike in »stare mačke«, ki so skozi rutino pozabili na osnove.«

Mihael Garibaldi, direktor, MEDIA LIGHT, d.o.o.

»Odličen predavatelj, ki zna na vsako zagato podati odgovor. Všeč mi je, da ne teoretizira, pač pa podaja konkretne primere. Poleg tega smo lahko naučeno snov sami simulirali (v parih in skupinah), kar je prineslo dodano vrednost, saj smo se tečajniki med seboj povezali. Izobraževanje se je izkazalo kot odlična odločitev!«

Una Süssinger, EGAL, d.o.o.

Program: Trening zahtevne prodaje

Program izvedemo v 5 ali 3 delih interno na vašem podjetju. Za več informacij nas pokličite na 01 511 30 71 ali nam pišite na info@panta-rei.si.

Prednosti sodelovanja z Akademijo Panta Rei na področju izobraževanj za prodajnike:

  • Ker prinašamo konkretne rezultate – povečanje prodaje!
  • Programi so izjemna kombinacija praktičnih znanj, ki jih utrdimo s pomočjo vaj in simulacij ter motivacijske komponente (vaši prodajniki bodo začutili, da lahko prodajo bistveno več kot doslej).
  • Program Vroče Žemljice je zasnoval Brian Tracy, vodilni svetovni strokovnjak na področju doseganja poslovne in prodajne uspešnosti.
  • Za Slovenijo pa ga je priredil mag. Robert Rolih, ki je eden od vodilnih svetovalcev za povečanje prodaje in učinkovitosti marketinga v Sloveniji ter tudi odličen prodajnik v praksi.
  • V programu je združenih 30 let izkušenj iz prodaje in poučevanja prodajalcev.


Ključne besede: prodaja, izobraževanje prodaja, delavnica prodaja, izobraževalni program, prodajne sposobnosti, zaključek prodaje, prodajnik, prodajna prezentacija.