21. 3. 2017 – Poslovna pogajanja z Derekom Ardenom

Derek Arden je profesionalni pogajalec ter predavatelj, ki sodi v sam svetovni vrh strokovnjakov na področju poslovnih pogajanj. Znan je tudi kot odličen govornik, ki zna svoje znanje, in preko 30-letne izkušnje, na udeležence seminarjev prenesti z energijo, jasnostjo in obilico humorja. Če želite spoznati pogajalske tehnike, ki jih lahko uporabite takoj, ne glede na vrsto…

Details
Mojstri prodaje

25. 4. 2017 – Mojstri prodaje 2017

Svet se spreminja. Posel se spreminja. Danes ni več dovolj, da si dober. Biti moraš najboljši. Prisluhnite priznanim slovenskim in tujim predavateljem, ki vam bodo razkrili svoje najboljše prodajne pristope.

30. 5. 2017 – Prvi koraki v kadrovski službi

Imate v kadrovskem oddelku novinca? Ste na to delovno mesto postavili nekoga iz drugega oddelka? Ali pozna delo v kadrovskem oddelku? Pridružite se nam na delavnici in za novo zaposlenega zgradite most med teorijo in prakso.

2. – 3. 6. 2017 – Mojstri investiranja (Millionaire Money Making Machine 2 Day Course)

Od dolgoročnih investicij do kratkoročnih investicij, zavarovalnih produktov, upravljanja z denarjem – tečaj pokriva vse, kar morate vedeti o investiranju. Redno ga izvajamo na trgih Velike Britanije, Romunije, Bolgarije,… in sodi v sam svetovni vrh tečajev na področju investiranja. To je edini tečaj o investiranju, ki ga boste kadarkoli potrebovali.