5. 1. 2017 – Mednarodni program za podjetnike Inner Circle

Novo srečanje v okviru programa Inner Circle.


 

19. 1. 2017 – Remarketing in kraja strank konkurenci

Bi radi povečali moč svojega marketinga in pridobivali stranke lažje in hitreje? Pridružite se nam na delavnici in spoznajte dve zviti strategiji za hitro povečanje prodaje s pomočjo Facebooka.


31. 1. 2017 – Prvi koraki v uspešno vodenje

Enodnevna delavnica vam bo pomagala, da boste bolj suvereno in uspešno vodili svoje podrejene ter kot vodja dosegali boljše poslovne rezultate. To je delavnica za vodje, ki so to postali pred kratkim ali ki imajo veliko tehničnih znanja in bi radi okrepili svoje veščine dela z ljudmi.


14. 2. 2017 – Pasti pri postavitvi novega sistema nagrajevanja (plačnega sistema)

Vsakdo lahko zastavi sistem nagrajevanja v podjetju. Toda hudič se skriva v detajlih! In pri sistemih nagrajevanja je teh majhnih, nadležnih detajlov, ki lahko celo povzročajo poslovno škodo, zelo veliko. Na tej delavnici boste spoznali, kaj gre lahko narobe pri postavitvi novega sistema nagrajevanja in kako se temu izogniti.


21. 3. 2017 – Poslovna pogajanja z Derekom Ardenom

Derek Arden je profesionalni pogajalec ter predavatelj, ki sodi v sam svetovni vrh strokovnjakov na področju poslovnih pogajanj. Znan je tudi kot odličen govornik, ki zna svoje znanje, in preko 30-letne izkušnje, na udeležence seminarjev prenesti z energijo, jasnostjo in obilico humorja. Če želite spoznati pogajalske tehnike, ki jih lahko uporabite takoj, ne glede na vrsto pogajanj, ne smete zamuditi tega fantastičnega seminarja!


4. – 5. 5. 2017 – Robert in Gary – LIVE IN LONDON

Robert Rolih si bo maja letos delil oder z enim in edinim Garyjem Vaynerchukom.


15. 5. 2017 – Najbolj obiskan seminar o osebnih financah in investicijah pri nas!

Zakaj tudi izkušeni investitorji izgubljajo 50 do 70 % svojih donosov pri vlaganju in se tega niti ne zavedajo? Po tem seminarju ne boste več nikoli nasedli temu, v kar vas poskuša prepričati finančna industrija! Če investirate ali bi radi investirali, je udeležba obvezna!


20. – 21. 4. 2017 – Mojstri investiranja (Millionaire Money Making Machine 2 Day Course)

Od dolgoročnih investicij do kratkoročnih investicij, zavarovalnih produktov, upravljanja z denarjem – tečaj pokriva vse, kar morate vedeti o investiranju. Redno ga izvajamo na trgih Velike Britanije, Romunije, Bolgarije,… in sodi v sam svetovni vrh tečajev na področju investiranja. To je edini tečaj o investiranju, ki ga boste kadarkoli potrebovali.


25. 4. 2017 – Mojstri prodaje 2017

Svet se spreminja. Posel se spreminja. Danes ni več dovolj, da si dober. Biti moraš najboljši. Prisluhnite priznanim slovenskim in tujim predavateljem, ki vam bodo razkrili svoje najboljše prodajne pristope.


Še niste naročeni na naša obvestila o dogodkih, ki jih organiziramo? Naročite se zdaj in prejmite še kup brezplačnih daril!