Odprite oči na področju osebnih financ

Informacije, ki jih finančna industrija in svetovalci skrbno skrivajo:

Ta seminar vam bo razbil čisto vse predpostavke in prepričanja glede investiranja in ravnanja s svojimi osebnimi financami. Poleg tega vam bo razkril trike in skrivnosti finančne industrije, s katerimi vam (počasi, a vztrajno) jemlje vaš trdo prislužen denar.

Če imate denar naložen v vzajemnih skladih, naložbenih zavarovanjih, delnicah, surovinah, doma v nogavici, ali pa preprosto ne veste, kam bi ga vložili, potem bo ta seminar za vas izredno koristen.


"I just sat through a seminar with Robert Rolih and it was great, it was fantastic... His message about the passive income, how to do it, how to set up the money that comes in and out of your life is just fantastic. It's well taught, it's interesting, it's fun, it's imaginative. You will absolutely love it!" (Robert G. Allen, NY Times bestselling author of The One Minute Millionaire)


"Pred tem seminarjem sem obiskal veliko seminarjev v Veliki Britaniji. Mislim, da na teh seminarjih ne dobiš prave slike o finančni industriji in po tem ne razumeš, kaj se dogaja s tvojimi investicijami. Robertov seminar je bil najboljša investicija v moje znanje, ki sem jo kadarkoli naredil." (Tadej Prešeren, IT strokovnjak, Novo mesto)

Program seminarja

Robert Rolih pred 1500 udeleženci

Oglejte si nekaj odlomkov iz seminarja (odlomek je v angleščini, izvedba v Sloveniji pa je seveda v slovenskem jeziku)

Kaj pravijo o seminarju dosedanji udeleženci?

Tisoči udeležencev seminarja se ne morejo motiti! Kaj so torej povedali udeleženci po seminarju:


"Obiskal sem že veliko seminarjev, tudi npr. Robina Sharmo v Torontu. Toda ta seminar mi je dal bistveno več vrednosti, kot katerikoli seminar, ki sem jih obiskal doslej." (Florin Plesca, lastnik Icelandia - Pure Ice, Romunija)

"Izjemna vsebina. Končno seminar o investiranju s konkretnimi napotki. Bil sem na mnogih finančnih seminarjih po svetu, toda ta je edini, ki ti pove detajle, ki jih poskuša finančna industrija skriti" (Blaž Kos, podjetnik, avtor, predavatelj, vodja Go:Global Slovenia)

"Resnično cenim odkritost in direktnost g. Roliha. Spoznal sem, da sem imel do zdaj popolnoma napačno mnenje o stvareh, ki so se mi zdele samoumevne." (Andrej Lavriha, Trebnje)

"Na nobenem seminarju ne dobiš toliko dragocenih informacij kot tukaj. G. Rolih na zelo preprost način odkrito pove kje so pasti finančnega vlaganja, kjer že s samo 1 nasvetom prihranite zelo veliko. Seminar obvezno priporočam vsem predno kakor koli začnejo vlagati!" (Mario Sarčevič, direktor, DEMAR d.o.o.)

"Presenetila me je iskrenost in transparentnost tega seminarja. Sam ne zaupam svetovalcem ravno iz teh razlogov, ki ste jih povedali." (Gorazd Krumpak, Ljubljana)

 

Seminar vodi mag. Robert Rolih:

Robert Rolih pred 1500 udeleženci

Lokacija, termini, trajanje

Seminar traja 4,5 ure in je v slovenskem jeziku. Vsi seminarji začnejo ob 17:30.

- 15. 5. – Ljubljana, Austria Trend Hotel (Dunajska cesta 154)

Kotizacija in prijava na seminar

Kotizacija za seminar je 295 EUR (DDV vključen), velja pa za dve osebi (s seboj lahko v okviru te kotizacije pripeljete še družinskega člana ali prijatelja). Prijavite se preko obrazca spodaj. Polja označena z zvezdico so obvezna.

DA, rad bi pridobil informacje, ki mi bodo omogočile boljše upravljanje z mojim denarjem in grajenje finančne varnosti in neodvisnosti. Prijavljam se na seminar The Million Dollar Decision Live.

Vaši podatki:

 

Podatki osebe, ki pride z vami (če pridete sami, pustite prazno):

 

295 EUR (DDV vključen)