Iz študentske sobe do največjih svetovnih odrov

Akademija Panta Rei je nastala leta 2004 v študentski sobi. Skozi leta smo se razvijali in začeli sodelovati z nekaterimi od največjih svetovnih poslovnih avtoritet, kot so npr. Brian Tracy, Chet Holmes, Simon Coulson, Kevin Green, Andy Harrington in Robert G. Allen. Danes pa z našo blagovno znamko Millionaire Money Making Machine osvajamo svetovne trge – tudi tiste najbolj zahtevne (Anglija, Nizozemska, Italija…).

Oglejte si video, kjer boste spoznali top svetovne strokovnjake, ki smo jih že gostili v Sloveniji in spoznajte naš Millionaire Money Making Machine seminar, s katerim osvajamo svetovne trge:

Seminarji na top svetovnem nivoju

Pantarejevci smo v Slovenijo pripeljali že mnogo vodilnih svetovnih avtoritet za doseganje poslovne in osebne uspešnosti. V zadnjih nekaj letih smo praktično edino izobraževalno podjetje, ki v Sloveniji gosti največje svetovne poslovne avtoritete. Tu si lahko ogledate utrinke s seminarjev, posnetke, članke in intervjuje z našimi gosti.

Brian Tracy

April 2008

Brian Tracy je ena največjih poslovnih avtoritet na svetu. Je človek, ki je vplival na uspešnost milijonov ljudi in podjetij! Je vodilni svetovni strokovnjak na področju doseganja poslovne uspešnosti. Njegovih seminarjev se je udeležilo že preko 2.000.000 ljudi. Je tudi avtor 24 knjig, ki so prevedene v več kot 40 jezikov in več kot 300 avdio in video programov (mnogi znani kot najboljši na svetu).

Briana Tracyja smo v Slovenijo pripeljali kar trikrat, v letih 2008, 2006 in 2005. Tu pa si lahko ogledate njegovo spletno stran.

 

Derek Arden: Poslovna pogajanja z Derekom Ardenom

Oktober 2011

Derek Arden prihaja iz Anglije in je profesionalni pogajalec ter predavatelj, ki sodi v sam svetovni vrh strokovnjakov na področju poslovnih pogajanj. V angleških medijih se ga je zato prijelo ime »Mr. Negotiator« (prev. g. Pogajalec).

Preberite si članek o Dereku Ardenu objavljenem v Dnevniku in intervju z njim, ki je bil objavljen v reviji MQ.

Tu pa si lahko ogledate njegovo spletno stran.

 

Philip Hesketh: Kako vplivati na odločitve strank?

April 2011

Philip Hesketh je nosilec priznanja Najbolj iskan in najbolje ocenjen poslovni govornik, ki ga podeljuje organizacija Chief Executives iz Londona. Njegova knjiga How to persuade and influence people je bila že takoj po izidu št. 1 na Amazon.com in je označena kot najboljša knjiga na področju psihologije vplivanja na človeške odločitve.

Tu pa si lahko ogledate njegovo spletno stran.

 

Gavin Ingham: Prodajna pogajanja in doseganje izjemne prodajne motivacije

Oktober 2010

Gavin Ingham ni rojen prodajnik. Na začetku svoje prodajne kariere je dobil 18 zaporednih NE-jev. 19 prodajno priložnost pa je končno izkoristil in pridobil svoj prvi posel. Od takrat naprej je njegova kariera v stalnem vzponu in danes je znan kot vodilni angleški ekspert na področju prodajne psihologije in uspešnosti.

Tu pa si lahko ogledate njegovo spletno stran.

 

Geoff Burch: Prodajni stroj

Oktober 2009

Geoff Burch – »alternativni poslovni guru«, »upornik z razlogom« ali »Hell’s Angel poslovnega svetovanja«, kot ga je poimenoval slavni Financial Times. Zaradi svojih edinstvenih pogledov, jasnih sporočil, obilice humorja in nenazadnje impresivnih referenc, je eden od najbolj iskanih poslovnih govorcev v Evropi.

Tu pa si lahko ogledate njegovo spletno stran.

 

Poleg tega smo v Sloveniji gostili še veliko drugih odmevnih dogodkov, kot so npr:

Chet Holmes, svetovalec za 1 mio USD in edini svetovni strokovnjak, ki je svetoval več kot 50 podjetjem iz liste Fortune 500. Tu si lahko ogledate njegovo spletno stran.

Seminar o konceptu Blue Ocean Strategy – najodmevnejši svetovni mejnik na področju poslovne strategije zadnjih dveh desetletij. In to manj kot dve leti po njegovi prvi predstavitvi v reviji Harvard Business Review in le leto dni po izidu svetovne uspešnice, ki ga opisuje. Tu si lahko ogledate spletno stran koncepta.

Seminar Andyja Harringtona 4. 2. 2015, ki ga je obiskalo kar 780 udeležencev! Andy je trenutno znan kot trener št. 1 na svetu za izboljšavo predstavitev in javnih nastopov. Nekaj slik z dogodka.

Seminar Simona Coulsona decembra 2015. Simon je strokovnjak za internet marketing št. 1 v Evropi.

Seminar Kevina Greena septembra 2015. Kevin je največji privatni lastnik nepremičnin v Veliki Brianiji in 10. najbogatejši Britanec.

 

Še niste naročeni na naša obvestila o dogodkih, ki jih organiziramo? Naročite se zdaj in prejmite še kup brezplačnih daril!

 

Darila dobrodošlice

Za podjetnike, ki šele dobro začenjate v poslu

Največji napaki podjetnikov pri predstavitvi svojega podjetja

30 minutni video: “Največji napaki podjetnikov pri predstavitvi svojega podjetja”
Kako večina podjetnikov pri marketingu in prodaji že na začetku zapravi možnosti, da bi pridobili stranko?

 

 

 

Za izkušene podjetnike, vodje prodaje, marketinga

 

4 koraki za grajenje izjemnega podjetja

Video program: “4 koraki za grajenje izjemnega podjetja” Izboljšajte marketing, pospešite rast podjetja in povečajte dobiček s praktičnimi znanji top svetovnih strokovnjakov na področju prodaje, marketinga, vodenja in upravljanja s časom!