Odprite oči na področju osebnih financ

Informacije, ki jih finančna industrija in svetovalci skrbno skrivajo:

Ta seminar vam bo razbil čisto vse predpostavke in prepričanja glede investiranja in ravnanja s svojimi osebnimi financami. Poleg tega vam bo razkril trike in skrivnosti finančne industrije, s katerimi vam (počasi, a vztrajno) jemlje vaš trdo prislužen denar.

Če imate denar naložen v vzajemnih skladih, naložbenih zavarovanjih, delnicah, surovinah, doma v nogavici, ali pa preprosto ne veste, kam bi ga vložili, potem bo ta seminar za vas izredeno koristen.


"I just sat through a seminar with Robert Rolih and it was great, it was fantastic... His message about the passive income, how to do it, how to set up the money that comes in and out of your life is just fantastic. It's well taught, it's interesting, it's fun, it's imaginative. You will absolutely love it!" (Robert G. Allen, NY Times bestselling author of The One Minute Millionaire)


"Pred tem seminarjem sem obiskal veliko seminarjev v Veliki Britaniji. Mislim, da na teh seminarjih ne dobiš prave slike o finančni industriji in po tem ne razumeš, kaj se dogaja s tvojimi investicijami. Robertov seminar je bil najboljša investicija v moje znanje, ki sem jo kadarkoli naredil." (Tadej Prešeren, IT strokovnjak, Novo mesto)

*Vsa menja zadovoljnih strank so mnenja posameznikov in niso tipični rezultat. To pomeni, da ni nujno, da boste tudi sami dosegli podobne rezultate. Rezultati uporabe programa so odvisni od vašega angažmaja, sposobnosti in pripravljenosti za delo ter implementacijo vseh tehnik v programu. 

Robert Rolih pred 1500 udeleženci

Program seminarja

Oglejte si nekaj odlomkov iz seminarja (odlomek je v angleščini, izvedba v Sloveniji pa je seveda v slovenskem jeziku)

Kaj pravijo o seminarju dosedanji udeleženci?

Tisoči udeležencev seminarja se ne morejo motiti! Kaj so torej povedali udeleženci po seminarju:


"Obiskal sem že veliko seminarjev, tudi npr. Robina Sharmo v Torontu. Toda ta seminar mi je dal bistveno več vrednosti, kot katerikoli seminar, ki sem jih obiskal doslej." (Florin Plesca, lastnik Icelandia - Pure Ice, Romunija)

"Izjemna vsebina. Končno seminar o investiranju s konkretnimi napotki. Bil sem na mnogih finančnih seminarjih po svetu, toda ta je edini, ki ti pove detajle, ki jih poskuša finančna industrija skriti" (Blaž Kos, podjetnik, avtor, predavatelj, vodja Go:Global Slovenia)

"Resnično cenim odkritost in direktnost g. Roliha. Spoznal sem, da sem imel do zdaj popolnoma napačno mnenje o stvareh, ki so se mi zdele samoumevne." (Andrej Lavriha, Trebnje)

"Na nobenem seminarju ne dobiš toliko dragocenih informacij kot tukaj. G. Rolih na zelo preprost način odkrito pove kje so pasti finančnega vlaganja, kjer že s samo 1 nasvetom prihranite zelo veliko. Seminar obvezno priporočam vsem predno kakor koli začnejo vlagati!" (Mario Sarcevic, direktor, DEMAR d.o.o.)

"Presenetila me je iskrenost in transparentnost tega seminarja. Sam ne zaupam svetovalcem ravno iz teh razlogov, ki ste jih povedali." (Gorazd Krumpak, Ljubljana)

*Vsa menja zadovoljnih strank so mnenja posameznikov in niso tipični rezultat. To pomeni, da ni nujno, da boste tudi sami dosegli podobne rezultate. Rezultati uporabe programa so odvisni od vašega angažmaja, sposobnosti in pripravljenosti za delo ter implementacijo vseh tehnik v programu. 

O vodji seminarja, mag. Robertu Rolihu

Marketinški svetovalec Robert RolihRobert Rolih je “European Public Speaker Of The Year 2015” (Evropski javni govorec leta 2015) po izboru Professional Speakers Academy iz Londona.

Svoje prvo podjetje je ustanovil iz ničle v študentski sobi, ko je bil star 23 let. Nato je do statusa vodilnega podjetja v branži pripeljal dve blagovni znamki.

Vsako leto vodi od 70 do 100 seminarjev po celi Evropi (redno predava tudi na najbolj zahtevnem svetovnem trgu za seminarje - v Veliki Britaniji). Na mednarodnih seminarjih pa si oder deli z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta.

Robert je avtor štirih knjig in preko 300 člankov, trikrat pa je bil gost v oddaji Polnočni klub na RTV SLO.

Robert ni finančnik. Do 30. leta je sovražil finance in nato izgubil veliko denarja, ker je zaupal nasvetom finančnih svetovalcev. Takrat je ugotovil, da če nisi na področju financ vsaj približno pismen, boš celo življenje delal za denar in denar ne bo nikoli delal zate. To pa ni ravno lepo, ne?

100.000 EUR izobrazbe v enem seminarju

V naslednjih letih je samo za kotizacije za izobraževanja na področju osebnih financ in investicij investiral več kot 100.000 EUR. Večino tega denarja je investiral v seminarje v Londonu, kjer je med drugim obiskal Wealth Mastery Tonyja Robbinsa, National Achievers Congress z Robertom Kiyosakijem in enoletni program Unlimited Wealth vodilnega podjetja za izobraževanje na področju kratkoročnih naložb Knowledge to Action. Med slednjim je imel osebnega coacha, katerega premoženje je vredno nekaj deset milijonov funtov. Seveda je prebral tudi vse najboljše knjige o financah.

Največja vrednost zanj pa je bila, da je v Londonu in pri nas spoznal tudi nekaj "insiderjev", od katerih je izvedel tiste umazane skrivnosti finančnega sveta, ki so mu popolnoma spremenile pogled na vlaganja.

"Bil sem slep. Zdaj vidim."

Tisto, kar pa je najbolj pomembno: danes lahko reče, da razume, kako deluje celotna finančna industrija. In ve tudi kateri so produkti finančne industrije, ki so resnično dobri za stranko (ne boste verjeli, toda teh produktov je izredno malo in se o njih sploh ne govori) in kateri prinašajo denar le finančnim institucijam (tudi Robert je do nedavnega vlagal v slednje - in verjetno je podobno tudi pri vas).

Verjame, da vam bo ta seminar odprl oči na področju financ in vam omogočil, da boste sprejemali pri svojih osebnih financah bistveno boljše odločitve. Informacij, o katerih bo Robert govoril na seminarju, ne pove na našem trgu nihče - ker to nikomur ni v interesu.

Brez teh informacij pa je vaša pot do finančnega uspeha v življenju praktično nemogoča.

Zaradi vsega tega lahko mirno reče, da bo za vsakogar, ki se bo udelžil seminarja, ta vreden več deset tisoč EUR. Po njem boste sprejemali bistveno boljše odločitve glede osebnih financ in boste vedeli, kaj je za vas res dobro in kaj slabo. Po seminarju boste točno vedeli, kaj se dogaja v finančnem svetu in vas nikoli več ne bo nihče mogel prelisičiti s svojo "super ponudbo".

Lokacija, termini, trajanje

Seminar traja 4,5 ure in je v slovenskem jeziku. Na vseh lokacijah seminarja je poskrbljeno za brezplačno parkiranje.

- torek, 28. marec 2017, od 17:30 do 22:00, Ljubljana

- sreda, 29. marec 2017, od 17:30 do 22:00, Maribor

Kotizacija in prijava na seminar

Kotizacija za seminar je 245 EUR (DDV vključen), velja pa za dve osebi (s seboj lahko v okviru te kotizacije pripeljete še družinskega člana ali prijatelja). Prijavite se preko obrazca spodaj. Polja označena z zvezdico so obvezna.

DA, rad bi pridobil informacje, ki mi bodo omogočile boljše upravljanje z mojim denarjem in grajenje finančne varnosti in neodvisnosti. Prijavljam se na seminar Odprite oči na področju osebnih financ.

Vaši podatki:

 

Podatki osebe, ki pride z vami (če pridete sami, pustite prazno):

 

245 EUR (DDV vključen)