Robert Rolih

Robert Rolih je evropski javni govorec leta 2015 po izboru Professional Speakers Academy iz Londona.

Svoje prvo podjetje je ustanovil iz ničle v študentski sobi, ko je bil star 23 let. Nato je do statusa vodilnega podjetja v branži pripeljal dve blagovni znamki.

V zadnjih dveh letih je naredil preskok od predavatelja, omejenega na Slovenijo, do predavatelja, ki si deli oder z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta, kot so npr. Robert G. Allen, Andy Harrington, Kevin Green, Brian Tracy, Simon Coulson, …

Redno predava na zahtevnih zahodnih trgih, kot je npr. Velika Britanija, Italija, Španija in sodeluje z največjimi organizatorji dogodkov v posameznih državah. Njegov najbolj obiskan seminar doslej je imel več kot 1.500 udeležencev!

Več o njem in njegovih seminarjih v tujini si oglejte na njegovi spletni strani – Sharing what the financial industry doesn’t want you to know about investing. Robert bo februarja 2017 izdal knjigo The Million Dollar Decision: Get Out of the Rigged Game of Investing v ZDA. Na spletni strani knjige si lako prenesete brezplačno poglavje “The Six Dark Forces of Investing”.