Brain Tracy

Brian Tracy je največja avtoriteta na področju poslovne in osebne uspešnosti na svetu. Njegov cilj je, da vam pomaga doseči vaše cilje hitreje, kot ste si sploh lahko predstavljali.

Preberite več.

Robert Rolih

Robert Rolih je bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision in evropski javni govorec leta 2015.

Preberite več.

Robert-G-Allen
Robert G. Allen

Robert G. Allen je eden najvplivnejših govorcev današnjega časa. Že več kot 30 let pomaga ljudem po vsem svetu dosegati nadpovprečne rezultate, uspeh in finančno svobodo z uporabo »Multiple Streams of Income«.

Preberite več.

Chet Holmes

Chet Holmes je bil »eden od najbolj naprednih poslovnih umov našega časa«! Strokovnjak, ki je podjetjem pokazal edinstvene metode za doseganje izjemne tržne uspešnosti ter prevlade na trgu, ne glede na velikost podjetja.

Preberite več.

Derek Arden

Derek Arden je profesionalni pogajalec ter predavatelj, ki sodi v sam svetovni vrh strokovnjakov na področju poslovnih pogajanj.

Preberite več.

raymond_prdavatelji
Raymond Aaron

Raymond Aaron je NY Times Bestselling avtor, mednarodni javni govorec, miselni vodja in podjetniški coach.

Preberite več.

Philip Hesketh

Philip Hesketh je eden vodilnih svetovnih strokovnjakov na področju psihologije vplivanja na nakupne odločitve. Svojo kariero je začel prodajnik in zelo hitro dosegal odlične rezultate.

Preberite več.

Michael Ogilvie

Michael Ogilvie je vodilni evropski svetovalec za povečanje dobička. Svetuje večinoma lastnikom malih in srednje velikih podjetij, ki bi rada povečala svojo dobičkonosnost ter lastnikom podjetij, ki bi radi zvišali tržno ceno podjetja pred njegovo prodajo.

Preberite več.

GeoffBurch
Geoff Burch

Geoff Burch je zaradi svojih edinstvenih pogledov, jasnih sporočil, obilice humorja in impresivnih referenc, eden od najbolj iskanih poslovnih govorcev v Evropi, saj ga za izobraževane svojih prodajalcev najemajo svetovni giganti.

Preberite več.

Gavin Ingham

Gavin Ingham ni rojen prodajnik. Na začetku svoje prodajne kariere je dobil 18 zaporednih NE-jev. 19 prodajno priložnost pa je končno izkoristil in pridobil svoj prvi posel.

Preberite več.

Cheryl Chapman

Cheryl Chapman prihaja iz Anglije in je prvi in najboljši coach Andyja Harringtona. S pomočjo metode Andy Harrington’s Jet Set Speaker System™ je mentorirala že več tisoč javnih govorcev, direktorjev, prodajnikov in drugih oseb, ki izvajajo predstavitve po celem svetu.

Preberite več.

di-fiore-alessandro
Alessandro Di Fiore

Alessandro Di Fiore je eden vodilnih strateških svetovalcev in sodelavec avtorjev Blue Ocean Strategy, W. Chan Kima in Renée Mauborgne.

Preberite več.

Simon Coulson

Največji strokovnjak za internet poslovanje in internet marketing v Veliki Britaniji.

Preberite več.

Paul O'Mahony

»Kralj Twitterja« in svetovno znan predavatelj.

Preberite več.

daniel_priestley_prdavatelji
Daniel Priestley

Bestselling avtor knjige Key Person of Influence.

Preberite več.

Andy Harrington

Trener javnega nastopanja št. 1 na svetu.

Preberite več.

Richard Scase

Richard Scase je vodilni avtor in govorec na področju globalnih trendov in kako bodo le-ti vplivali na prihodnje poslovne priložnosti.

Preberite več.

Kevin Green

Serijski podjetnik z neto vrednostjo 100 mio EUR in eden od največjih zasebnih lastnikov nepremičnin v VB!

Preberite več.

Sara-Brezigar
Sara Brezigar

Strokovnjakinja s področja strateškega upravljanja s človeškimi viri in podjetniški coach.

Preberite več.