Robert Rolih

Robert Rolih je bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision in evropski javni govorec leta 2015 po izboru Professional Speakers Academy iz Londona. Njegovo poslanstvo je, da deli znanja o vlaganju denarja, ki jih finančna industrija skrbno skriva in omogoča ljudem, da zmagajo v finančni igri življenja.

Svoje prvo podjetje je ustanovil iz ničle v študentski sobi, ko je bil star 23 let. Nato je do statusa vodilnega podjetja v branži pripeljal dve blagovni znamki.

V zadnjih letih je naredil preskok od predavatelja, omejenega na Slovenijo, do predavatelja, ki si na zahodnih trgih deli oder z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta, kot so npr. Gary Vaynerchuk, Brian Tracy, Rian Diess, Robert G. Allen, Andy Harrington, Kevin Green, Simon Coulson in drugi. Njegov najbolj obiskan seminar doslej je imel več kot 1.500 udeležencev.

Robertova knjiga The Million Dollar Decision, ki je izšla v ZDA marca 2017, se je na dan izida prodala v 1.336 izvodih in takoj postala “Amazon bestseller” in “Amazon Hot New Release”. Pravice za prevod in izdajo knjige na svojem trgu pa so kupili že trije založniki: iz Taiwana, Bolgarije in Vietnama. Roberta so zaradi velikega uspeha knjige, povabili tudi na ameriško Newsmax TV, kjer je bil glavni gost oddaje “The Income Generation”.

Leta 2018 je Robert pripravil obsežnejši online program o vlaganju denarja in delu z denarjem, ki ima že kupce iz celega sveta: od Avstralije, Kanade, ZDA, Izraela, Nizozemske, Velike Britanije, itd.

Več informacij: