Izjava o razumevanju tveganj

Informacije, ki jih prejmem na programu Mojstri Investiranja, so zgolj informativne narave in so namenjene obveščanju in seznanjanju vlagateljev o finančnih instrumentih ter o dogajanju na trgu kapitala. Strinjam se, da nobena vsebina na programu Mojstri Investiranja ne predstavlja finančnega nasveta. Vse odločitve glede vlaganja mojega denarja sprejemam sam in nosim popolno odgovornost zanje.

Zavedam se, da je uporaba platform za kratkoročno trgovanje (npr. eToro ali Curensee) med najbolj tveganimi na finančnem trgu. Zavedam se, da valutno trgovanje zajema visoko stopnjo tveganja in ni primerno za vse vlagatelje. Visoka stopnja finančnega vzvoda pri poslih namreč lahko dela tako proti meni kot tudi v moj prid. Zavedam se, da obstaja možnost precejšnjih izgub moje naložbe. Moj vložek lahko izgubim delno ali v celoti, zato nikoli ne vlagam denarja, ki ga nisem pripravljen mirno izgubiti. Pred uporabo platform sem se seznanil z vsemi tveganji, povezanimi z valutnim trgovanjem.

Razumem in sprejemam dejstvo, da Robert Rolih ni finančni svetovalec, temveč predavatelj, ki deli svoje izkušnje pri investiranju, zato ne on osebno, ne podjetje Uspeh d.o.o. ne prevzemata nobene odgovornosti za kakšne koli izgube ali dobičke, ki nastajajo ob uporabi informacij pridobljenih na programu Mojstri Investiranja. Znanje, ki ga pridobim na programu Mojstri Investiranja je izključno informativne narave in ne spada med svetovanje glede investicij ali trgovanja.
    S klikom na zgornji gumb se zavezujem, da sem prebral/a in razumel/a to izjavo in da sam/a v celoti prevzemam odgovornost za svoje investicijske odločitve.