Izjava o varovanju zasebnosti

V podjetju Uspeh, d.o.o., in njegovi blagovni znamki Akademija Panta Rei, spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo osebne podatke, pridobljene prek obrazcev za prijavo na naše izobraževalne programe in produkte, skrbno varovali, kar natančneje opisujemo v politiki zasebnosti, ki je dostopna na dogodku in spletni strani www.panta-rei.si in si jo prosim preberite. V nadaljevanju na kratko povzemamo ključne točke naše politike zasebnosti:

  • Vaš e-naslov bomo uporabljali izključno za pošiljanje obvestil Akademije Panta Rei o brezplačnih izobraževalnih materialih, webinarjih, izobraževanjih v živo in pa plačljivih dogodkih.
  • Vaš e-naslov bomo uporabljali za pošiljanje obvestil do prejetja odjave od prejemanja.
  • Vašega e-naslova ne bomo posredovali tretjim osebam, razen pogodbenim partnerjem, če je to potrebno za izvedbo distribucije obvestil ali za realizacijo storitve/prejem izdelka, ki ste jo kupili in plačali.
  • Vašo telefonsko številko bomo uporabljali izključno za pošiljanje SMS-ov za obveščanje o organizacijskih podrobnostih dogodkov, na katere ste se prijavili (nenadna odpoved dogodka zaradi bolezni predavatelja, sprememba lokacije, potrditev ure začetka, …) in za kontaktiranje z vami v zvezi z dogodkom, ki bi vas morda zanimal ali ste se ga udeležili (pridobivanje povratnih informacij, reševanje reklamacij).
  • Fotografije in posnetke udeležencev, ki jih bomo posneli na naših dogodkih in na katerih ste lahko tudi vi, lahko objavimo na naših spletnih straneh, družbenih omrežjih (Facebook, Linkedin, Instragram) in platformi za online programe.

Kadarkoli lahko zahtevate: odjavo od prejemanja s klikom na povezavo v nogi prejetega obvestila, popravek svojih osebnih podatkov s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@panta-rei.sitrajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@panta-rei.si in izvoz in vpogled do osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@panta-rei.si.

Potrditev prijave

S spodnjo potrditvijo prijave potrjujem, da želim prejemati obvestila Akademije Panta Rei: