Pomembno: to je 2 dnevni, 100% vsebinski program

Spoznajte, kako priti od podjetja, kjer vse sloni na vas, do podjetja, ki je dobičkonosno in vam nudi veliko prostega časa

 

Pomislite: zakaj ste v poslu? Ali zato, da boste še 10, 20 ali 30 let garali kot črna živina ... ali zato, da vam bo podjetje omogočilo nekaj več: več denarja, več svobode, več prostega časa?

Podjetje, ki vam omogoča, da živite svoj sanjski življenjski slog, se imenuje "Lifestyle" podjetje. In v takšno podjetje se lahko pretvori katerokoli podjetje - ne glede na vašo branžo ali velikost podjetja. Če ste trenutno v podjetju sami, ali pa če imate 30 zaposlenih, potem lahko s pravimi znanji ustvarite "Lifestyle" podjetje.

Bom zelo direktnen: če danes ne živite svojega sanjskega življenjskega sloga, potem si preprosto dolgujete obisk 2-dnevne delavnice Jessena Jamesa, ki bo 14. in 15. januarja 2017 v Ljubljani.

Mnenje stranke

Podjetniški problem št. 1: Ste preveč dobri pri tem, kar delate

Veliko večino podjetij ustanovijo ljudje, ki so tehniki ali strokovnjaki na področju, s katerim se podjetje ukvarja. Fitnes trener ustanovi fitnes podjetje. Elektroinštaler ustanovi elektroinštalatersko podjetje. Svetovalec ustanovi svetovalno podjetje. Programer ustanovi podjetje, ki se ukvarja s programiranjem...

Ko ta tehnik ali strokovnjak vodi svoje podjetje, v 99 % primerov še naprej opravlja delo, kjer je sam kompetenten - torej tehnično in izvajalsko delo v podjetju. In zato, ker v podjetju vse sloni na podjetniku, se kmalu začnejo pojavljati veliki problemi, kot so: prezaposlenost, stres, premalo časa za družino in zdravo življenje ter na koncu tudi velike težave z denarjem, ki ga je vedno premalo.

In delo, ki ga je ta podjetnik na začetku z veseljem opravljal, se spremeni v naporno "službo". In to službo začne marsikateri podjetnik celo sovražiti.

Namesto, da bi podjetnik imel v lasti podjetje, ki deluje zanj ... ima podjetje kar na enkrat v lasti podjetnika.

To z drugimi besedamo pomeni, da podjetje brez podjetnika ne more delovati niti nekaj tednov. V primeru bolezni ali nesreče podjetnika podjetje hitro potone in mu prinese velike finančne težave. Podjetnik je vedno prezaseden in se ne more nikoli "odklopiti".

Mnenje stranke

Kaj prejmete ob prijavi?

1. Dvodnevna 100% vsebinska delavnica, ki bo 14. in 15. januarja v Ljubljani. Skupina bo imela cca. 35 udeležencev, tako da bo veliko časa za individualno delo.

2. Online dostop do dodatnih materialov, ki jih je Jessen pripravil za vas

3. 1:1 coaching klic z Jamesom osebno po delavnici (preko Skype-a)

4. 10 kopij nove knjige Jessena Jamesa: The Great Business Jailbreak

 

Program dvodnevne delavnice

Oglejte si kratko predstavitev programa in Jessenovega sistema Lifestyle Business Mastery:

 

Unit 1 – The Business Idea Synthesiser™

Participants will learn a proven, in depth process on how to identify whether their business is an evergreen demand business with an ongoing appetite. They will also learn to extract the most profitable parts of their business that they enjoy doing.

Unit 2 – The Ultimate Business Roadmap™

Participants will learn how to then design a roadmap for their current business.
This is not a business plan. Business plans have only one route. A ‘map’ gives you multiple routes to stay profitable and ahead of the competition when obstacles or market changes occur.

Unit 3 - The Freedom Focus Blueprint™

Participants will learn the psychology and mindset required to free themselves from their businesses whilst still keeping it running efficiently and without having to reduce their pay or endure stress or worry.

Unit 4 – The C.L.A.M.P Your Clients Monetiser™

Participants will learn about the 5 products their business MUST have and how to use these in order to serve different levels of needs their clients have.

Unit 5 – The Key Personnel Creator™

Participants will learn what it takes to create and maintain a winning team so that the business will continue to flourish even when the owner is not present.

Unit 6 – The Machine™

Participants will learn how to create processes, procedures and key systems in their business so it will run more automated.

Unit 8 – The Simple S.A.L.E.S Solution™

Participants will complement learning from Unit 7 to flesh out an automated sales process, which will maximise sales within the organisation.

Unit 9 – The Quickfire Productivity Matrix™

Participants will learn proven strategies to enhance their own productivity and time management. They will learn exactly which tasks they should be focussing on within their business and which ones to delegate or outsource.

Unit 10 – The Know Your Numbers Method™

Participants will learn how to understand their accounts so they can manage their accountants and understand all the terminology they use!

Unit 11 – The Instant Profit Generator™

Participants will learn how to make their business INSTANTLY profitable by
implementing this simple, yet powerful strategy. Even profitable businesses will be able to increase their profits when they implement this system.

Unit 12 – The Entrepreneur’s Wellness Quadrant™

Participants will learn the 4 key elements to maintaining a healthy, balanced life
when it comes to running a successful business.

Delavnica je namenjena podjetnikom, ki že imate delujoče podjetje. Tipični udeleženci Jessenovih seminarjev so podjetniki, ki imajo od 100.000€ do nekaj milijonov EUR letnega prometa.

Mnenje stranke

Jessen James pobliže...

Jessen jamesJessen James zase pravi, da trenutno dela “Part Time” na svojih podjetjih in pa “Full Time” na svojem življenju. Doma je v Kentu v Veliki Britaniji in je serijski podjetnik, poslovni mentor, avtor in dobitnih več nagrad za dosežke v podjetništvu in pri javnem nastopanju.

Je lastnik več podjetij na področju privatnega zdravstva, frizerskih storitev, nepremičnin in poslovnega izobraževanja. Nekaj podjetij je v svoji karieri tudi že prodal.

Jessen je specialist, ki pomaga podjetnikom, ki imajo od 100.000€ do nekaj milijonov EUR prihodkov na leto, da svoje podjetje pretvorijo v Lifestyle podjetje, ki jim prinaša več denarja ob manjših časovnih vložkih.

Toda njegova kariera ni bila vedno tako bleščeča...

Svojo podjetniško pot je začel leta 2004, ko je odprl salon za kopalniško opremo in v prvem letu izgubil skorajda 100.000 EUR. To ga je zadelo v živo, zato si je ponovno poiskal "varno" službo pri eni od angleških večjih zdravstvenih ustanov. Toda kljub uspešnemu delu, je leta 2009 doživel šok, ko je ta ustanova začela masovno odpuščati zaposlene. Spet je ustanovil svoje podjetje ter ga na podlagi slabih izkušenj iz leta 2004 zastavil precej drugače. V dveh leth ga je pripeljal do visokih dobičkov in ga nato sistematiziral, tako da ga je lahko vodil z minimalnim časovnim vložkom in pri 31 letih dosegel finančno svobodo. To podjetje ima Jessen še vedno v svoji lasti.

Danes Jessen potuje po svetu in pomaga drugim podjetnikom, da gradijo svoja podjetja na pravi način, kar jim omogoča, da sčasoma podjetje lahko vodijo takorekoč "part time". To počne skozi svoje edinstvene izobraževalne programe, kot je tudi seminar v Ljubljani.

 

Termin, lokacija, prijava

Delavnica bo potekala 14. in 15. januarja 2017.

Lokacija: Four Points by Sheraton Ljubljana Mons, Pot za Brdom 4, 1000 Ljubljana. Poskrbljeno je za brezplačno parkiranje ob hotelu.

Delavnica bo v angleškem jeziku brez prevajanja.

Kotizacija: 1997 EUR + DDV. Za prijave do 23. decembra imamo na voljo precejšnji popust.

Za več informacij o popustu nam pišite na pisarna@panta-rei.si ali pa nas pokličite na 01 511 30 71.

 

Akademija Panta Rei

Copyright © 2016 Akademija Panta Rei, Uspeh d.o.o., Stegne 21c, Ljubljana. www.panta-rei.si. Pogoji poslovanja, varovanje osebnih podatkov in pravno obvestilo.

Prenesi v
Facebook Facebook
Twitter