»Iz ničle do štirih podjetij, ki prodajajo na trgu ZDA in Velike Britanije ter 17 zaposlenih.«

Tadej in Katja Prešeren sta bila še pred kratkim zaposlena, v zadnjih dveh letih pa sta ustanovila 4 podjetja, ki zelo uspešno prodajajo izdelke in storitve na globalnem trgu.

#Najbolj koristno izobraževanje

»Seminar Kvantni preskok.«

#Največja sprememba

»Ko sva obiskala seminar, sva bila še oba s Katjo zaposlena. Na tem seminarju pa sva sprejela odločitev, da želiva v svet podjetništva. Čeprav takrat še niti nisva vedela ne kam, ne kako. Vendar sva s pomočjo APR postajala čedalje bolj radovedna in začela raziskovati različne poslovne priložnosti.«

#Doseženi rezultati

»Ta seminar je na naju vplival predvsem z vidika, da sva se ob vsem hitenju končno malo ustavila in se vprašala, kaj želiva v življenju. Začela sva razmišljati, kaj morava narediti, kaj morava spremeniti, da bova do tam prišla. Začela sva si postavljati cilje.

Tako sva čez pol leta ustanovila prvo podjetje v ZDA, ki pod svojo blagovno znamko prodaja izdelke za fitnes, tek in regeneracijo. Eno leto kasneje sta nastali 2 IT podjetji (eno v Sloveniji in eno v ZDA). Kmalu za tem smo v partnerstvu oblikovali novo blagovno znamko, ki prodaja naravna prehranska dopolnila za male živali.

Do konca leta bomo prisotni še na nemškem, italijanskem, španskem in francoskem trgu. Skupno zaposlujemo 17 ljudiLani decembra sva postavila tudi NoPlanB platformo, skozi katero slovenskim podjetnikom pomagava razviti svojo blagovno znamko in prodreti na tuji trg, preko že uveljavljenih prodajnih kanalov, kot je npr. Amazon.com. Povezujemo preko 40 podjetnikov. Člani so pod najinim mentorstvom v manj kot enem letu zgradili blagovne znamke, ki dosegajo že več kot pol milijona USD letnega prometa.«

Ob vsem tem pa sva najbolj vesela, da sva letos podjetja pripeljala do tega nivoja, da ne morava biti ves čas prisotna v njih, da jih lahko upravljava “na daljavo”. Tako imava več časa za stvari, ki nama v življenju pomenijo največ – družino, prijatelje, hobije, raziskovanje novih priložnosti.«

#O APR

»Zaradi znanj, ki sva jih prejela od APR, sva zelo dobro zastavila temelje najine podjetniške poti. Vse te vsebine, v kolikor dovoliš, da se te dotaknejo, te prisilijo, da postaneš bolj učljiv, bolj odprt za nove priložnosti, nove ljudi.

Če ne bi prišla v stik z APR, si verjetno ne bi nikoli dovolila razmišljati, da lahko vstopiva v svet podjetništva in da lahko z našimi storitvami in izdelki izboljšujemo in olajšamo življenja naši strank.«

 

*Vsa mnenja zadovoljnih strank in potencialni rezultati uporabe tehnik z naših seminarjev so mnenja posameznikov in niso tipični rezultati. To pomeni, da ni nujno, da boste tudi sami dosegli podobne rezultate. Rezultati uporabe naših programov so odvisni od vašega angažmaja, sposobnosti in pripravljenosti za delo ter implementacijo vseh tehnik v programih.


Bi radi tudi sami v poslu dosegli več? Za vas smo pripravili super darilo! 

Za omejen čas vam je brezplačno na voljo program Hitre zmage: 5 takoj uporabnih tehnik, ki bodo hitro povečale prihodke vašega podjetja. Izjemne tehnike, ki jih boste spoznali v njem, vam bodo pomagale povečati učinkovitost marketinga in pridobiti več strank.

Vsaka tehnika je predstavljena na eni strani in vsebuje tudi konkreten primer uporabe v podjetju. Za to, da jo spoznate, boste potrebovali cca. 2 minuti, za implementacijo pa od 5 do 30 minut. Prejmete PDF dokument + avdio datoteko (MP3). Kliknite tu in ga prejmite brezplačno!

 

<< Nazaj na celoten seznam zgodb naših strank