Odprite oči na področju osebnih financ


"Pred tem seminarjem sem obiskal veliko seminarjev v Veliki Britaniji. Mislim, da na teh seminarjih ne dobiš prave slike o finančni industriji in po tem ne razumeš, kaj se dogaja s tvojimi investicijami. Robertov seminar je bil najboljša investicija v moje znanje, ki sem jo kadarkoli naredil." (Tadej Prešeren, IT strokovnjak, Novo mesto)

Program seminarja na katerem prejmete knjigo


"Obiskal sem že veliko seminarjev, tudi npr. Robina Sharmo v Torontu. Toda ta seminar mi je dal bistveno več vrednosti, kot katerikoli seminar, ki sem jih obiskal doslej." (Florin Plesca, lastnik Icelandia - Pure Ice, Romunija)

"Na nobenem seminarju ne dobiš toliko dragocenih informacij kot tukaj. G. Rolih na zelo preprost način odkrito pove kje so pasti finančnega vlaganja. Sam sem že samo z enim nasvetom prihranil več kot 4.000 EUR pri nepotrebnih stroških. Seminar obvezno priporočam vsem preden kakor koli začnejo vlagati!" (Mario Sarčevič, direktor, DEMAR d.o.o.)

 

Seminar vodi mag. Robert Rolih:

Robert Rolih pred 1500 udeleženci


Lokacija, termini, trajanje

Seminar traja 4,5 ure in je v slovenskem jeziku.

Termini:

- 17. 9. 2018 ob 17:30 - Austria Trend Hotel, Ljubljana. - RAZPRODANO

- 18. 9. 2018 ob 17:30 - Austria Trend Hotel, Ljubljana. - RAZPRODANO

- 19. 9. 2018 ob 17:30 - Hotel Lev Ljubljana

Prijava v okviru iniciative "Več denarja - manj problemov"

Običajna kotizacija za seminar je 295 EUR (DDV vključen), velja pa za dve osebi (s seboj lahko v okviru te kotizacije pripeljete še družinskega člana ali prijatelja).

V okviru iniciative "Več denarja - manj problemov" pa vam nudimo 100% popust na kotizacijo, ob tem pa boste na seminarju brezplačno prejeli še mednarodno knjižno uspešnico The Million Dollar Decision.

Prijavite se spodaj in v polje Promocijska koda obvezno vpišite: KNJIGA977 - tako se vam bo kotizacija spremenila v 0€. Prijavite lahko sebe in še enega družinskega člana.

DA, rad bi pridobil informacje, ki mi bodo omogočile boljše upravljanje z mojim denarjem, višje osebne dohodke in grajenje finančne varnosti. Prijavljam se na seminar The Million Dollar Decision Live.

Vaši podatki:

 

Podatki osebe, ki pride z vami (če pridete sami, pustite prazno):

 

295 EUR (DDV vključen)

Strinjam se s Pogoji poslovanja (obvezno polje)

 


Vaše podatke skrbno varujemo. Preberite si našo politiko varovanja osebnih podatkov: