Odprite oči na področju osebnih financ

Seminar Odprite oči na področju osebnih financ (v tujini The Million Dollar Decision Live) traja 4 ure in pol in je v slovenskem jeziku.

Seminar bo potekal v enem izmed hotelov v Ljubljani. Če bo zaradi COVID-19 potrebno dogodek odpovedati, bomo za vas pripravili online verzijo seminarja (v obliki webinarja v živo na isti dan).

Razpisani termini:

Novi termini za jesen 2020 bodo objavljeni predvidoma med poletjem.

Kotizacija in prijava na seminar

Kotizacija za podobne seminarje je običajno 295 EUR. Karta velja za dve osebi (s seboj lahko v okviru te kotizacije pripeljete še družinskega člana ali prijatelja). Prijavite se preko obrazca spodaj. Polja označena z zvezdico so obvezna.

Prijavite se spodaj in v polje Promocijska koda obvezno vpišite promocijsko kodo, ki ste jo prejeli v vabilu na seminar - tako se vam bo kotizacija spremenila v 0€.

DA, rad bi pridobil informacje, ki mi bodo omogočile boljše upravljanje z mojim denarjem in grajenje finančne varnosti in neodvisnosti. Prijavljam se na seminar Odprite oči na področju osebnih financ.

Vaši podatki:

 

Podatki osebe, ki pride z vami (če pridete sami, pustite prazno):

 

Podobni seminarji običajno 295 EUR

 


Kako bomo varovali in obdelovali vaše podatke? Preberite si našo politiko varovanja osebnih podatkov:

upravljavec osebnih podatkov | katere podatke obdelujemo | pravna podlaga | nameni obdelave | obdobje hrambe podatkov | prostovoljnost posredovanja podatkov in posledice neposredovanja | kdo ima dostop do podatkov | moje pravice, vključno s pravico preklica soglasja in posledice preklica | postopek uveljavljanja pravic

 

Robert Rolih in njegova podjetja niso finančni svetovalci, borzni posredniki ali registrirani investicijski svetovalci. Ne priporočamo določenih delnic, skladov ali kakšnih drugih finančnih instrumentov. Če so omenjene kakšne delnice, skladi ali drugi tipi finančnih instrumentov, so omenjeni zgolj iz ilustrativnih ali izobraževalnih namenov. Preden sprejmete kakršnokoli odločitve glede investiranja, se o tem posvetujte s svetovalcem, ki ima ustrezno licenco.