Že od leta 2004 z vami delimo top svetovna znanja!

Veliko delate, vaši rezultati pa ne odražajo tega vložka? Bi radi povečali prodajo in dobiček? Bi radi znali bolje delati s svojim denarjem in pri investiranju denarja dosegli, da bo denar delal za vas in ne le za finančno industrijo?

Potem se nam pridružite na naših dogodkih, kjer boste dobili najboljša svetovna znanja, ki vam bodo omogočila:

 • hitrejše in lažje pridobivanje novih strank s pomočjo boljšega marketinga in prodaje;
 • vašo osebno razbremenitev, tako da boste imeli več časa za razvoj in druge pomembne stvari;
 • zmago v finančni igri življenja.

Akademijo Panta Rei sta leta 2004 ustanovila Sara Brezigar in Robert Rolih. Od takrat naprej osebno sodelujemo s poslovnimi avtoritetami kot so Brian Tracy, Andy Harrington, Geoff Burch, Kevin Green, Simon Coulson, Daniel Priestley, Robert G. Allen in drugi.

Na naših poslovnih izobraževanjih in seminarjih je bilo že 100.000+ različnih oseb iz več kot 40 držav. Zelo veliko se pojavljamo tudi v medijih, kot so RTV Slovenija, Delo, Večer, Kanal A in drugi.

Še niste naročeni na naša obvestila o dogodkih, ki jih organiziramo?

Naročite se zdaj in prejmite še darilo – program Hitre zmage s katerim boste hitro povečali dohodke svojega podjetja!

Naš globalni bestseller!

Pri Akademiji Panta Rei tudi prakticiramo tisto, kar učimo (in obratno). S knjigo našega ustanovitelja, Roberta Roliha, smo dosegli “nemogoče”. Knjiga prodana v 1.000 izvodih je na večini trgov že velika knjižna uspešnica. Samo na dan izida pa je bilo preko Amazona kupljenih kar 1.336 izvodov knjige The Million Dollar Decision.

Knjiga je takoj postala mednarodni bestseller. Bralci iz celega sveta pa jo označujejo kot eno od najbolj pomembnih knjig na področju osebnih financ in vlaganja denarja.  O njej so pisali/govorili tudi v številnih domačih in tujih medijih. Med drugim tudi na RTV Slovenija, na Kanalu A in celo na Ameriški Newsmax TV (za pregled medijskih objav kliknite tu).

Robert si tako v zadnjih letih na najzahtevnejših svetovnih trgih deli odre z najbolj znanimi svetovnimi predavatelji, kot so Gary Vaynerchuk, Brian Tracy, Daniel Priestley … Njegov visokocenovni online program o investiranju pa kupujejo stranke iz praktično celega sveta – od ZDA, Avstralije, Kanade, Velike Britanije, Nizozemske pa do Singapurja.

Če bi radi spoznali celotno zgodbo o ustvarjanju mednarodnega bestsellerja, si preberite tale poglobljeni članek.

Zakaj naša izobraževanja prinašajo konkretne rezultate?

“Znanje, ki se aplicira v praksi. V tem se ta program razlikuje od drugih. Ko uspete v praksi dobiti prve rezultate na osnovi tega programa, vas kar »vleče« naprej in odkrivate še druge naslutene uporabne možnosti.”
– Marjan Kelvišar, direktor, IMP Armature d.o.o., o programu 5 ključev odličnega vodenja (najbolj obiskan program o vodenju v Sloveniji)

“Na delavnici je bilo fantastično. Bal sem se, da bom izgubil dan, sem pa ogromno pridobil – časa in znanja. Cenil sem izvrstnost in strokovnost predavatelja, ki 100 % ve kaj govori. Odločitev za prijavo ni bila dobra, bila je ODLIČNA!”
– Miha Blažič, direktor, Blažič robni trakovi d.o.o., Ljubljana, o delavnici Upravljanje s časom

“Obiskal sem že veliko seminarjev, tudi npr. Robina Sharmo v Torontu. Toda ta seminar mi je dal bistveno več vrednosti, kot katerikoli seminar, ki sem jih doslej obiskal.”
– Florin Plesca, lastnik Icelandia – Pure Ice, Romunija, o seminarju Millionaire Money Making Machine

“Izjemna vsebina. Končno seminar o investiranju s konkretnimi napotki. Bil sem na mnogih finančnih seminarjih po svetu, toda ta je edini, ki ti pove detajle, ki jih poskuša finančna industrija skriti” 
– Blaž Kos, podjetnik, avtor, predavatelj, vodja Go:Global Slovenia, o seminarju Millionaire Money Making Machine

»Delavnica mi je približala prodajo in njene zakonitosti, odpravila odpor do prodaje ter mi pokazala, da se je lahko naučim tudi sama ter pri tem ohranim osebne vrednote in poglede na podjetništvo. Prodaja ni več tabu.«
Darja Bitenc, Zlata pravljica, Darja Bitenc s.p., o delavnici Profesionalna Piramida Prodaje

»Stvar je super. Že prvi dan dobiš dosti za to ceno. Delavnica je enkratna. Lahko bi ji dali naslov Kako tudi največje telebane spremeniti v profesionalne investitorje, ki se bodo kar se da približali Warrenu Buffettu po svojih rezultatih.«
– Urban Založnik, lastnik, Therapia, d.o.o., o programu Millionaire Money Making Machine

V kaj verjamemo?

 • Verjamemo, da ima vsak človek neomejen potencial.
 • Verjamemo, da lahko s fokusom in vztrajnostjo dosežete vse, kar si želite.
 • Verjamemo v neomejene priložnosti na globalnem trgu (in to tudi sami živimo, saj je naš lastnik Robert Rolih mednarodni predavatelj, ki predava na najbolj zahtevnih svetovnih trgih).
 • Verjamemo, da je znanje ključ do uspeha.
 • Verjamemo, da se je edino smiselno učiti od najboljših, saj s tem bistveno skrajšate svojo pot do ciljev.
 • Verjamemo v prakso in v rezultate – ne v teoretiziranje.
 • Verjamemo v vas.

Naši dogodki so za ljudi:

 • ki želijo nekaj več od življenja;
 • ki se zavedajo, da je potrebno nekaj vložiti, če želiš priti do uspeha;
 • ki ljubijo konkretne, praktične stvari;
 • ki so usmerjeni v akcijo;
 • ki imajo pogum za velike dosežke.