Uporabljate dužbena omrežja?
Zdaj je čas, da z njimi še nekaj zaslužite!

 

17. maja v Slovenijo prvič prihaja kralj družbenih omrežij Paul O'Mahony! Oglejte si kratek povzetek njegovega ekskluzivnega intervjuja o tem, kaj bo vsebina seminarja za:

A) ljudi, ki si želijo ustvariti nov vir dohodkov ob službi

B) za podjetnike in zaposlene v marketingu, ki bi radi povečali moč svojega marketinga in povečali prodajo s pomočjo Facebooka, Twitterja, LinkedIna ... (čeprav zdaj mislijo, da to ni mogoče in da so družbeni mediji le za "grajenje blagovne znamke"

 

Dejstva so dejstva. Ljudje preživimo vedno več časa na družbenih omrežjih. Verjetno jih tudi sami uporabljate. Vendar - ali ste vedeli, da obstajajo malo znani načini, s katerimi lahko z njimi zelo veliko zaslužite?

Paul O'Mahony je v enem letu po tem, ko je začel uporabljati družbena omrežja, z njimi zaslužil svoj prvi milijon.

In na tem seminarju boste spoznali, kako mu je to uspelo in kako zdaj na tisoče njegovih strank po svetu dosega podobne rezultate.

Večina ljudi uporablja Facebook, YouTube in druga družbena omrežja vsak dan. Toda le redki jih znajo izkoristiti za služenje denarja. Na tem seminarju boste spoznali skrivnosti zaslužka na družbenih omrežjih največjega svetovnega strokovnjaka, Paula O'Mahonyja.

Vsebina seminarja

 

Zakaj je Paul O'Mahony najboljši trener na svetu na področju družbenih omrežij?

Paul O'Mahony je podjetnik, avtor in javni govorec, ki prihaja z Irske. Ima več kot 3,5 milijona sledilcev na različnih družbenih omrežjih ter 3 največji Twitter račun na Irskem.

Zaradi svojih dosežkov so ga kot stalnega avtorja povabili tudi k pisanju člankov za Sunday Independent in Examiner.

Svojo kariero je začel v veliki ameriški multinacionalki, po 9 letih službe pa je zaradi velikih individualnih uspehov na družbenih omrežjih ustanovil svoje podjetje.

Ko je bil še zaposlen, je na Twitterju zgradil mrežo 30.000 sledilcev v enem mesecu. Nato pa je po 6 mesecih na družbenih omrežjih ustvarjal več kot 9.000 EUR zaslužka na mesec. Po enem letu pa je bil že milijonar!

Seminar Paul O'Mahony in zaslužek z družbenimi omrežji

Kmalu je njegov ugled zrastel do te mere, da so ga začela podjetja vseh velikosti najemati kot svetovalca za nastop na družbenih omrežjih in za krepitev blagovnih znamk na internetu. Od takrat seznam njegovih strank hitro raste in vključuje Holivudske zvezdnike, znane športnike, vladne ustanove ter najrazličnejša podjetja.

Paul je zelo priljubljen javni govorec, ki na seminarjih deli najnovejše in najbolj učinkovite tehnike za uspeh na družbenih omrežjih. Če ste podjetje, jih boste lahko uporabili za povečanje moči svojega marketinga in povečanje prodaje. Če pa ste posameznik, vam bo ta seminar pokazal, kako čas, ki ga preživite na družbenih omrežjih spremeite v denar.

Termin, lokacija, prijava

Seminar bo trajal 4 ure in bo potekal v torek, 17. maja 2016. Na voljo sta dva termina: od 9h do 13h in od 17h do 21h.

Lokacija: Four Points by Sheraton Ljubljana Mons, Pot za Brdom 4, 1000 Ljubljana. Poskrbljeno je za brezplačno parkiranje ob hotelu.

Seminar bo v angleškem jeziku brez prevajanja.

 

Kotizacija za seminar
(POMEMBNO, obvezno preberite!)

Seminar ima zelo nizko kotizacijo, ker bo to t.i. "Preview event", ki bo trajal 4 ure.

To pomeni, da bo to spoznavni seminar, kjer bo Paul ponudil nekaj ur izjemne vsebine. Na koncu seminarja pa bo predstavil tudi možnost za udeležbo na njegovem obsežnejšem dvodnevnem tečaju (tudi v Sloveniji).

Na takšen način boste dobili veliko izjemnih znanj za vaš uspeh na družbenih medijih in skorajda brez tveganja spoznali Paula ter se na podlagi svojega vtisa na tem "preview" dogodku odločili, ali je vredno priti tudi na dvodnevni dogodek, ki bo tudi v Ljubljani.

 

Posebna ponudba: karta za ceno le 29 EUR!

Kotizacija za seminar v okviru te posebne ponudbe je le 29 EUR+DDV. Ta posebna ponudba velja le za prijave in plačila do 14. maja. Po tem bo kotizacija 69 EUR+DDV.

Kotizacija ne vključuje gradiv, prigrizka in pijače. Poskrbljeno pa je za brezplačno parkiranje.

Seminar bo v angleškem jeziku brez prevajanja.

Seminar bo v angleškem jeziku.
Kliknite tu za prijavo!

Seminar organiziramo 17. 5. 2016 pri Akademiji Panta Rei

Akademija Panta Rei

 

Vaše podatke bomo hranili v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov in jih ne bomo delili s tretjimi osebami.

Prenesi v
Facebook Facebook
Twitter