5. 2. 2019 – Raymond Aaron ponovno v Ljubljani

Raymond je eno od največjih imen v svetu poslovnih svetovalcev in coachov, saj svojim strankam prinaša neverjetne rezultate. Na seminarju v Ljubljani vam bo razkril svojo najbolj učinkovito marketinško tehniko za drastično povečanje prodaje in dobička vašega podjetja

ŽThe Million Dollar Decision

12. in 13. 2. 2019 – The Million Dollar Decision Live

Najbolj obiskan seminar o osebnih financah. Spoznajte stvari, ki jih finančna industrija in svetovalci skrbno skrivajo. Pridružite se nam na 4,5 urnem seminarju, ki vam bo odprl oči na področju upravljanja z denarjem.

11. in 12. 3. 2019 – 7 NAČINOV, DA POVEČATE PRODAJO

Seminar za podjetnike/ce, ki želijo pridobiti več strank in biti bolje nagrajeni za svoje delo. Po dobrem letu trdega dela in razvoja, vam bo Robert predstavil marketinške in prodajne pristope, ki vam bodo odprli vrata do vaših podjetniških ciljev.

15. in 16. 3. 2019 – Millionaire Money Making Machine

Po tem dvodnevnem programu ne boste nikoli več potrebovali takšnih in drugačnih svetovalcev za investiranje. Na njem vam bo Robert Rolih razkril trike in skrivnosti finančne industrije, s katerimi vam (počasi, a vztrajno) jemlje vaš trdo prislužen denar, in kako se jim lahko uspešno izognite.