24. 4. in 25. 4 2020 – World Prosper Summit online event

Robert si bo delil online oder z nekaj svetovno znanimi predavatelji in avtorji: Mark Victor Hanson, Jack Canfield, Joe Vitale, John Assaraf, Loral Langmeier, John Gray, Raymond Aaron, … To bo mega dogodek, kjer bo vsak predavatelj imel 30 minutno predavanje. Robert pa bo zaradi vsebine, ki je navdušila organizatorje, imel izjemoma kar eno uro…

Details
ŽThe Million Dollar Decision

22. 9. 2020 – The Million Dollar Decision Live

Septembra ponovno prihaja najbolj obiskani seminar o osebnih financah. Spoznajte stvari, ki jih finančna industrija in svetovalci skrbno skrivajo. Pridružite se nam na on line seminarju, ki vam bo odprl oči na področju upravljanja z denarjem.

29. 9. 2020 – FUNancial Freedom

Webinar, namenjen staršem otrok, starih od 7 do 17 let, na katerem boste spoznali, kako se lahko otroci skozi zabavo naučijo razumeti denar, ga zaslužiti, varčevati, investirati in prispevati za dobro družbe.

9. in 10. 10. 2020 – Millionaire Money Making Machine

Po tem dvodnevnem programu ne boste nikoli več potrebovali takšnih in drugačnih svetovalcev za investiranje. Na njem vam bo Robert Rolih razkril trike in skrivnosti finančne industrije, s katerimi vam (počasi, a vztrajno) jemlje vaš trdo prislužen denar, in kako se jim lahko uspešno izognite.

Marketing Mastery – posnetek dvodnevnega programa

Želite v 2021 imeti učinkovit marketing, super rezultate in lepe dobičke in ste pripravljeni preizkusiti nove, inovativne pristope pri vašem marketingu in prodaji? Potem imamo za vas fenomenalen Marketing Mastery Course, katerega ne smete zamuditi. Program je potekal online v živo, sedaj pa je na voljo celoten posnetek.

9. 1. 2021 – Bitcoin in kripto razcvet in kako od tega zaslužiti?

Brezplačen on line webinar v živo za tuje stranke, ki lahko ključno vpliva na uspešnost vaših vložkov v kripto trg in tudi širše. Robert Rolih bo odgovoril na številna vprašanja: Kaj lahko pričakujemo od kripto trga, ali je primeren čas za vlaganje v kripto trg, na kaj je potrebno biti pozoren, itd.

17. 2. 2021 – Začetek bikovskega trenda na kripto trgu

Brezplačen on line webinar v živo o tem, kako izkoristiti največji bikovski trend v zgodovini investiranja za mega donose. Robert Rolih bo predstavil strategije vlaganja v kripto trg, gonilne sile, ki so v letu 2020 Bitcoin pognale do 304% rasti, podal usmeritve za kripto projekte, ki lahko prinesejo mega donose, itd.

25. 2. 2021 – Ekskluzivni kripto mastermind

Na našem seminarju si boste lahko po strategiji Roberta Roliha zastavili razporeditev svojega kripto portfelja. Seminar ne bo predstavil začetniških stvari, kot so odpiranje računov na kriptoborzah in razlagam, kaj je blockchain. Namenjen je naprednim znanjem, s katerimi boste kreirali svoj zmagovalni portfelj kriptovalut in tokenov.