10. 12. in 11. 12. 2019 – PODJETNIŠTVO 2020

(P)ostanite podjetniški zmagovalci v naslednjem desetletju! Za vas smo pripravili dogodek, ki bo lahko ključno vplival na prihodnost vašega podjetja. Ponudil vam bo “cutting edge” pristope in znanja za vaš podjetniški uspeh. Na dogodku boste spoznali nekaj od najbolj prodornih predavateljev na svetu in njihove ideje za uspešno poslovanje v naslednjem desetletju.

27. in 28. 3. 2020 – Millionaire Money Making Machine

Po tem dvodnevnem programu ne boste nikoli več potrebovali takšnih in drugačnih svetovalcev za investiranje. Na njem vam bo Robert Rolih razkril trike in skrivnosti finančne industrije, s katerimi vam (počasi, a vztrajno) jemlje vaš trdo prislužen denar, in kako se jim lahko uspešno izognite.

Ponovno jeseni – 7 načinov, da povečate prodajo

Ste podjetnik/podjetnica? Ali želite pridobiti več strank? In v svojem poslu zaslužiti več denarja? Potem se nam pridružite na seminarju 7 načinov, da povečate prodajo, kjer vam bo Robert predstavil marketinške in prodajne pristope, ki vam bodo odprli vrata v nov svet – bistveno boljših poslovnih rezultatov in doseganja vaših sanjskih podjetniških ciljev.

Jeseni 2020 – The Million Dollar Business

Spremenite svoje podjetje v nepremagljivi stroj, ki uničuje konkurenco in vam prinaša 2 do 5 krat več dobička! Podjetniki, spoznajte pristope na področju prodaje, marketinga, vodenja in upravljanja s časom, ki bodo vaše podjetje izstrelili med zvezde… da se boste po programu vprašali: le kaj sem počel do sedaj???