25. 2. 2021 – Ekskluzivni kripto mastermind

Na našem seminarju si boste lahko po strategiji Roberta Roliha zastavili razporeditev svojega kripto portfelja. Seminar ne bo predstavil začetniških stvari, kot so odpiranje računov na kriptoborzah in razlagam, kaj je blockchain. Namenjen je naprednim znanjem, s katerimi boste kreirali svoj zmagovalni portfelj kriptovalut in tokenov.

24. 3. 2021 – Internet marketing s Simonom Coulsonom

V sodelovanju s svetovno znanim internet marketing expertom, Simonom Coulson-om, pripravljamo enkraten online webinar, z naslovom 6 poti do dodatnih prihodkov preko interneta. Webinar je primeren za vse, ki bi si radi poleg službe ustvarili dodaten vir prihodkov in pa za podjetnike, ki bi radi imeli super učinkovit online marketing.

 

 

27. 5. 2021 – Učinkovito upravljanje s časom

4-urna online delavnica, ki vam bo pomagala odpraviti ključne probleme, ki vas pestijo pri upravljanju s časom in vas bo popeljala do čiste nove kvalitete življenja. S preverjenimi tehnikami upravljanja s časom lahko naredite bistveno več v krajšem času, zmanjšate nivo stresa in izboljšate rezultate.

17. 9. – 19. 9. 2021 – The Million Dollar Business

Spremenite svoje podjetje v nepremagljivi stroj, ki uničuje konkurenco in vam prinaša 2 do 5 krat več dobička! Podjetniki, spoznajte pristope na področju prodaje, marketinga, vodenja in upravljanja s časom, ki bodo vaše podjetje izstrelili med zvezde… da se boste po programu vprašali: le kaj sem počel do sedaj???

22. 9. 2021 – Kako uspešno zaključiti prodajo?

Se zavedate, da v današnjem času šteje le zaključena prodaja? Pridružite se nam na 4-urni delavnici v živo, kjer boste spoznali, kako pri prodajnih razgovorih prodajo resnično zaključiti in pridi do odgovora DA.

Marketing Mastery – posnetek dvodnevnega programa

Želite v 2021 imeti učinkovit marketing, super rezultate in lepe dobičke in ste pripravljeni preizkusiti nove, inovativne pristope pri vašem marketingu in prodaji? Potem imamo za vas fenomenalen Marketing Mastery Course, katerega ne smete zamuditi. Program je potekal online v živo, sedaj pa je na voljo celoten posnetek.

Millionaire Money Making Machine – posnetek dvodnevnega programa

Po tem dvodnevnem programu ne boste nikoli več potrebovali takšnih in drugačnih svetovalcev za investiranje. Na njem vam bo Robert Rolih razkril trike in skrivnosti finančne industrije, s katerimi vam (počasi, a vztrajno) jemlje vaš trdo prislužen denar, in kako se jim lahko uspešno izognite.