26. 1. 2022 – Kako uspešno zaključiti prodajo?

Se zavedate, da v današnjem času šteje le zaključena prodaja? Pridružite se nam na 4-urni online delavnici v živo, kjer boste spoznali, kako pri prodajnih razgovorih prodajo resnično zaključiti in pridi do odgovora DA.

8. 3. in 9. 3. 2022 – Vodenje težavnih ljudi

Imate v podjetju posameznike, ki rušijo dobro vzdušje, povzročajo konflikte ali ne opravijo svojega dela? In včasih ne veste več, kaj narediti z njimi? Pridružite se nam na 4-urni online delavnici v živo, kjer boste dobili konkretne nasvete in napotke, kako voditi težavne zaposlene.

7. 4. 2022 – Učinkovito upravljanje s časom

4-urna online delavnica, ki vam bo pomagala odpraviti ključne probleme, ki vas pestijo pri upravljanju s časom in vas bo popeljala do čiste nove kvalitete življenja. S preverjenimi tehnikami upravljanja s časom lahko naredite bistveno več v krajšem času, zmanjšate nivo stresa in izboljšate rezultate.

ŽThe Million Dollar Decision

17. 5. 2022 – The Million Dollar Decision Live

Ponovno prihaja najbolj obiskani seminar o osebnih financah. Spoznajte stvari, ki jih finančna industrija in svetovalci skrbno skrivajo. Pridružite se nam na on line seminarju, ki vam bo odprl oči na področju upravljanja z denarjem.

10. in 11. 6. 2022 – Mojstri investiranja

Po tem dvodnevnem programu ne boste nikoli več potrebovali takšnih in drugačnih svetovalcev za investiranje. Na njem vam bo Robert Rolih razkril trike in skrivnosti finančne industrije, s katerimi vam (počasi, a vztrajno) jemlje vaš trdo prislužen denar, in kako se jim lahko uspešno izognite.