ŽThe Million Dollar Decision

12. in 13. 2. 2019 – The Million Dollar Decision Live

Najbolj obiskan seminar o osebnih financah. Spoznajte stvari, ki jih finančna industrija in svetovalci skrbno skrivajo. Pridružite se nam na 4,5 urnem seminarju, ki vam bo odprl oči na področju upravljanja z denarjem.

15. in 16. 3. 2019 – Millionaire Money Making Machine

Po tem dvodnevnem programu ne boste nikoli več potrebovali takšnih in drugačnih svetovalcev za investiranje. Na njem vam bo Robert Rolih razkril trike in skrivnosti finančne industrije, s katerimi vam (počasi, a vztrajno) jemlje vaš trdo prislužen denar, in kako se jim lahko uspešno izognite.

27. 3. 2019 – 7 NAČINOV, DA POVEČATE PRODAJO

Ste podjetnik/podjetnica? Ali želite pridobiti več strank? In v svojem poslu zaslužiti več denarja? Potem se nam pridružite na seminarju 7 načinov, da povečate prodajo, kjer vam bo Robert predstavil marketinške in prodajne pristope, ki vam bodo odprli vrata v nov svet – bistveno boljših poslovnih rezultatov in doseganja vaših sanjskih podjetniških ciljev.

29. – 31. 3. 2019 – Program 10-10-10 z Raymondom Aaronom

Raymond Aaron je kanadski coach in govornik, ki vam pomaga doseči en preprost cilj: postati na svojem področju avtoriteta in podvojiti svojo prodajo. Kako lahko to dosežete? Preprosto tako, da napišete knjigo, ki vam bo pri potencialnih strankah dala dodatno kredibilnost in vam bo pomagala prodati vaše izdelke in storitve.

10. – 12. 5. 2019 – THE MILLION DOLLAR BUSINESS

Spremenite svoje podjetje v nepremagljivi stroj, ki uničuje konkurenco in vam prinaša 2 do 5 krat več dobička! Podjetniki, spoznajte pristope na področju prodaje, marketinga, vodenja in upravljanja s časom, ki bodo vaše podjetje izstrelili med zvezde… da se boste po programu vprašali: le kaj sem počel do sedaj???