Koledar dogodkov

Naših izobraževalnih dogodkov se je od ustanovitve Akademije Panta Rei leta 2004 udeležilo že več kot 100.000 oseb iz več kot 50 držav.

Cene večjih kripto projektov so padle za 70 do 90%. Ali je s kripto trgom konec? Ali pa nas v naslednjem obdobju čaka nov vzpon in nove višave? O teh in podobnih vprašanjih bo predaval bestselling avtor Robert Rolih.

Se zavedate, da v današnjem času šteje le zaključena prodaja? Pridružite se nam na 4-urni delavnici v živo, kjer boste spoznali, kako pri prodajnih razgovorih prodajo resnično zaključiti in pridi do odgovora DA.

Po tem dvodnevnem programu ne boste nikoli več potrebovali takšnih in drugačnih svetovalcev za investiranje. Na njem vam bo Robert Rolih razkril trike in skrivnosti finančne industrije, s katerimi vam (počasi, a vztrajno) jemlje vaš trdo prislužen denar, in kako se jim lahko uspešno izognite.

Robert Rolih bo tokrat kot vabljen gost na 4 dnevnem dogodek “The Millionaire Business School”na Cipru vodil svoj 5-urni seminar o osebnih financah: kako deluje finančna industrija, kam je smiselno vlagati in kako hudič “tiči” v majhnih detajlih, o katerih finančni svetovalci NE govorijo.

Imate v podjetju posameznike, ki rušijo dobro vzdušje, povzročajo konflikte ali ne opravijo svojega dela? In včasih ne veste več, kaj narediti z njimi? Pridružite se nam na 4-urni online delavnici v živo, kjer boste dobili konkretne nasvete in napotke, kako voditi težavne zaposlene.

4-urna online delavnica, ki vam bo pomagala odpraviti ključne probleme, ki vas pestijo pri upravljanju s časom in vas bo popeljala do čiste nove kvalitete življenja. S preverjenimi tehnikami upravljanja s časom lahko naredite bistveno več v krajšem času, zmanjšate nivo stresa in izboljšate rezultate.

3. 12. 2022 – V ŽIVO ONLINE ZA KANADO – The Million Dollar Decision Live

Robert Rolih bo v okviru svojega svetovno znanega seminarja strankam iz Kanade razkril, kaj se dogaja v svetovnem gospodarstvu in kako narediti pametne naložbene poteze.

5. 12. 2022 – V ŽIVO ONLINE ZA ANGLIJO – The Million Dollar Decision Live

Robert se je že večkrat predstavil v Angliji s svojim seminarjem o osebnih financah, tokrat bo v sodelovanju z Andy Harringtonom strankam razkril, kakšno dogajanje v svetovnem gospodarstvu lahko pričakujejo in kako posledično narediti pametne naložbene poteze.

7. 12. 2022 – V ŽIVO ONLINE ZA LATVIJO – The Million Dollar Decision Live

Bestselling avtor Robert Rolih se bo s svojim seminarjem o osebnih financah prvič predstavil v Latviji. Strankam bo razkril, kako narediti pametne naložbene poteze v obdobju, ko je svetovno gospodarstvo v razburkanem morju in kako deluje finančna industrija.

10. 12. 2022 – V ŽIVO ONLINE ZA IRSKO – The Million Dollar Decision Live

Tokrat bo Robert na Irskem ponovno imel svoj najbolj obiskani seminar o osebnih financah. Na njem bo predstavil dejstva, ki jih finančna industrija in svetovalci skrbno skrivajo ter kako narediti pametne naložbene poteze.