Koledar dogodkov

Naših izobraževalnih dogodkov se je od ustanovitve Akademije Panta Rei leta 2004 udeležilo že več kot 100.000 oseb iz več kot 50 držav.

Na 4-urni delavnici preko spleta v živo spoznajte, kako lahko že danes v marketingu, prodaji in administraciji uporabite umetno inteligenco za hitrejše opravljanje delovnih nalog.

Webinar v živo z mednarodnim bestselling avtorjem Robertom Rolih.

Na celodnevnem seminarju v živo bosta Daniel Priestley in Robert Rolih predstavila marketinške metode in podjetniške pristope, s katerimi bo vaše podjetje na trgu izstopalo, ter hitro rastlo po prihodkih in predvsem dobičku.

21. 2. 2024 – V ŽIVO ONLINE ZA NIZOZEMSKO – The Million Dollar Decision Live

Tokrat bo Robert na Nizozemskem imel ponovno svoj najbolj obiskani seminar o osebnih financah. Na njem bo predstavil dejstva, ki jih finančna industrija in svetovalci skrbno skrivajo ter kako narediti pametne naložbene poteze.

Po tem dvodnevnem programu ne boste nikoli več potrebovali takšnih in drugačnih svetovalcev za investiranje. Na njem vam bo Robert Rolih razkril trike in skrivnosti finančne industrije, s katerimi vam (počasi, a vztrajno) jemlje vaš trdo prislužen denar, in kako se jim lahko uspešno izognite.

Izkoristite LinkedIn kot prodajno orodje, kjer lahko navežete stike s svojimi potencialnimi strankami in katerim boste lahko kasneje prodali svoje storitve. Pridružite se nam na online delavnici v živo in spoznajte, kako torej uporabiti LinkedIn kot prodajno orodje za grajenje posla.

30. 1. 2024 – V ŽIVO ONLINE ZA DANSKO – The Million Dollar Decision Live

Robert Rolih se bo tokrat ponovno na Danskem predstavil s svojim 5-urnim seminarjem o osebnih financah. Strankam bo razkril, da hudič “tiči” v majhnih detajlih, o katerih finančni svetovalci NE govorijo.

Seminar, namenjen direktorjem, podjetnikom in upravam podjetij, ki želijo pridobiti vpogled v najnovejše svetovne trende poslovanja in spoznati, kako jih učinkovito implementirati v svoja podjetja.

Se zavedate, da v današnjem času šteje le zaključena prodaja? Pridružite se nam na 4-urni delavnici v živo, kjer boste spoznali, kako pri prodajnih razgovorih prodajo resnično zaključiti in pridi do odgovora DA.

Naučite se, kako uporabiti Instagram kot marketinško orodje za grajenje posla, kako izboljšati prepoznavnost vaših izdelkov ali storitev in pridobiti krog novih potencialnih strank. Pridružite se nam na 6-urni delavnici preko spleta v živo.