Koledar dogodkov

Naših izobraževalnih dogodkov se je od ustanovitve Akademije Panta Rei leta 2004 udeležilo že več kot 100.000 oseb iz več kot 50 držav.

28. 6. 2023 – V ŽIVO ONLINE ZA DANSKO – The Million Dollar Decision Live

Robert Rolih se bo tokrat ponovno na Danskem predstavil s svojim 5-urnim seminarjem o osebnih financah. Strankam bo razkril, da hudič “tiči” v majhnih detajlih, o katerih finančni svetovalci NE govorijo.

13. 9. 2023 – V ŽIVO ONLINE ZA NIZOZEMSKO – The Million Dollar Decision Live

Tokrat bo Robert na Nizozemskem ponovno imel svoj najbolj obiskani seminar o osebnih financah. Na njem bo predstavil dejstva, ki jih finančna industrija in svetovalci skrbno skrivajo ter kako narediti pametne naložbene poteze.

Naučite se, kako uporabiti Instagram kot marketinško orodje za grajenje posla, kako izboljšati prepoznavnost vaših izdelkov ali storitev in pridobiti krog novih potencialnih strank. Pridružite se nam na 6-urni delavnici preko spleta v živo.

Se zavedate, da v današnjem času šteje le zaključena prodaja? Pridružite se nam na 4-urni delavnici v živo, kjer boste spoznali, kako pri prodajnih razgovorih prodajo resnično zaključiti in pridi do odgovora DA.

Seminar, namenjen direktorjem, podjetnikom in upravam podjetij, ki želijo pridobiti vpogled v najnovejše svetovne trende poslovanja in spoznati, kako jih učinkovito implementirati v svoja podjetja.

Na 4-urni delavnici preko spleta v živo spoznajte, kako lahko že danes v marketingu, prodaji in administraciji uporabite umetno inteligenco za hitrejše opravljanje delovnih nalog.

15. 1. 2024 – KAKO PODVOJITI SVOJE DONOSE PRI VLAGANJU NA DOLGI ROK

Svet investiranja se je popolnoma spremenil. Na webinarju v živo bo Robert Rolih predstavil, kako prilagoditi svoje naložbe za doseganje odličnih dolgoročnih donosov.

Po tem dvodnevnem programu ne boste nikoli več potrebovali takšnih in drugačnih svetovalcev za investiranje. Na njem vam bo Robert Rolih razkril trike in skrivnosti finančne industrije, s katerimi vam (počasi, a vztrajno) jemlje vaš trdo prislužen denar, in kako se jim lahko uspešno izognite.

Projekt Promocija Panta-rei v tujini – SPIRIT

Obveščamo vas, da izvajamo aktivnosti digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih, z namenom blaženja posledic epidemije COVID19 in krepitvi našega mednarodnega poslovanja, boljšega sodelovanje s tujimi kupci, s tujo poslovno javnostjo in za boljšo za promocijo naših izdelkov in storitev na tujih trgih.