10. in 12. 11. 2021 – Marketing Mastery

Želite v 2022 imeti učinkovit marketing, super rezultate in lepe dobičke in ste pripravljeni preizkusiti nove, inovativne pristope pri vašem marketingu in prodaji? Potem imamo za vas fenomenalen Marketing Mastery Course, katerega ne smete zamuditi. Program bo potekal online v živo, na voljo bo tudi posnetek.

26. 1. 2022 – Kako uspešno zaključiti prodajo?

Se zavedate, da v današnjem času šteje le zaključena prodaja? Pridružite se nam na 4-urni online delavnici v živo, kjer boste spoznali, kako pri prodajnih razgovorih prodajo resnično zaključiti in pridi do odgovora DA.

ŽThe Million Dollar Decision

1. 2. 2022 – The Million Dollar Decision Live

Ponovno prihaja najbolj obiskani seminar o osebnih financah. Spoznajte stvari, ki jih finančna industrija in svetovalci skrbno skrivajo. Pridružite se nam na on line seminarju, ki vam bo odprl oči na področju upravljanja z denarjem.

16. 2. 2022 – Vodenje težavnih oseb

Imate v podjetju posameznike, ki rušijo dobro vzdušje, povzročajo konflikte ali ne opravijo svojega dela? In včasih ne veste več, kaj narediti z njimi? Pridružite se nam na 4-urni online delavnici v živo, kjer boste dobili konkretne nasvete in napotke, kako voditi težavne zaposlene.

24. 3. 2022 – Učinkovito upravljanje s časom

4-urna online delavnica, ki vam bo pomagala odpraviti ključne probleme, ki vas pestijo pri upravljanju s časom in vas bo popeljala do čiste nove kvalitete življenja. S preverjenimi tehnikami upravljanja s časom lahko naredite bistveno več v krajšem času, zmanjšate nivo stresa in izboljšate rezultate.

Ponovno spomladi 2022 – Mojstri investiranja

Po tem dvodnevnem programu ne boste nikoli več potrebovali takšnih in drugačnih svetovalcev za investiranje. Na njem vam bo Robert Rolih razkril trike in skrivnosti finančne industrije, s katerimi vam (počasi, a vztrajno) jemlje vaš trdo prislužen denar, in kako se jim lahko uspešno izognite.