17. 2. 2021 – Začetek bikovskega trenda na kripto trgu

Brezplačen on line webinar v živo o tem, kako izkoristiti največji bikovski trend v zgodovini investiranja za mega donose. Robert Rolih bo predstavil strategije vlaganja v kripto trg, gonilne sile, ki so v letu 2020 Bitcoin pognale do 304% rasti, podal usmeritve za kripto projekte, ki lahko prinesejo mega donose, itd.

25. 2. 2021 – Ekskluzivni kripto mastermind

Na našem seminarju si boste lahko po strategiji Roberta Roliha zastavili razporeditev svojega kripto portfelja. Seminar ne bo predstavil začetniških stvari, kot so odpiranje računov na kriptoborzah in razlagam, kaj je blockchain. Namenjen je naprednim znanjem, s katerimi boste kreirali svoj zmagovalni portfelj kriptovalut in tokenov.

8. 4. 2021 – Crypto Power Portfolio Live

Robertov elitni online program v živo, s pomočjo katerega stranke širom sveta kreirajo svoj zmagovalni portfelj kriptovalut in tokenov. S pomočjo Roberta Roliha dobijo vse informacije, ki jih potrebujejo za uspešno trgovanje ter izbiro kovancev, v katere Robert osebno vlaga.

 

24. 3. 2021 – Internet marketing s Simonom Coulsonom

V sodelovanju s svetovno znanim internet marketing expertom, Simonom Coulson-om, pripravljamo enkraten online webinar, z naslovom 6 poti do dodatnih prihodkov preko interneta. Webinar je primeren za vse, ki bi si radi poleg službe ustvarili dodaten vir prihodkov in pa za podjetnike, ki bi radi imeli super učinkovit online marketing.

 

 

25. 5. 2021 – Učinkovito upravljanje s časom

4-urna online delavnica, ki vam bo pomagala odpraviti ključne probleme, ki vas pestijo pri upravljanju s časom in vas bo popeljala do čiste nove kvalitete življenja. S preverjenimi tehnikami upravljanja s časom lahko naredite bistveno več v krajšem času, zmanjšate nivo stresa in izboljšate rezultate.

ŽThe Million Dollar Decision

Ponovno spomladi 2021- The Million Dollar Decision Live

Spomladi 2021 ponovno prihaja najbolj obiskani seminar o osebnih financah. Spoznajte stvari, ki jih finančna industrija in svetovalci skrbno skrivajo. Pridružite se nam na on line seminarju, ki vam bo odprl oči na področju upravljanja z denarjem.

Millionaire Money Making Machine – posnetek dvodnevnega programa

Po tem dvodnevnem programu ne boste nikoli več potrebovali takšnih in drugačnih svetovalcev za investiranje. Na njem vam bo Robert Rolih razkril trike in skrivnosti finančne industrije, s katerimi vam (počasi, a vztrajno) jemlje vaš trdo prislužen denar, in kako se jim lahko uspešno izognite.

Marketing Mastery – posnetek dvodnevnega programa

Želite v 2021 imeti učinkovit marketing, super rezultate in lepe dobičke in ste pripravljeni preizkusiti nove, inovativne pristope pri vašem marketingu in prodaji? Potem imamo za vas fenomenalen Marketing Mastery Course, katerega ne smete zamuditi. Program je potekal online v živo, sedaj pa je na voljo celoten posnetek.