1. 9. – 3. 9. 2021 – KICK-OFF 2021

Za vas smo zbrali top svetovne strokovnjake, ki vam bodo zaupali konkretne ideje, kako do večjih poslovnih in osebnih uspehov, ter pomagali ustvariti nove vire dohodkov. 3- dnevni online dogodek, ki vam lahko spremeni življenje!

ŽThe Million Dollar Decision

14. 9. 2021- The Million Dollar Decision Live

Ponovno prihaja najbolj obiskani seminar o osebnih financah. Spoznajte stvari, ki jih finančna industrija in svetovalci skrbno skrivajo. Pridružite se nam na on line seminarju, ki vam bo odprl oči na področju upravljanja z denarjem.

17. 9. – 19. 9. 2021 – The Million Dollar Business

Spremenite svoje podjetje v nepremagljivi stroj, ki uničuje konkurenco in vam prinaša 2 do 5 krat več dobička! Podjetniki, spoznajte pristope na področju prodaje, marketinga, vodenja in upravljanja s časom, ki bodo vaše podjetje izstrelili med zvezde… da se boste po programu vprašali: le kaj sem počel do sedaj???

22. 9. 2021 – Kako uspešno zaključiti prodajo?

Se zavedate, da v današnjem času šteje le zaključena prodaja? Pridružite se nam na 4-urni delavnici v živo, kjer boste spoznali, kako pri prodajnih razgovorih prodajo resnično zaključiti in pridi do odgovora DA.

1. 10. – 2. 10. 2021 – Mojstri investiranja

Po tem dvodnevnem programu ne boste nikoli več potrebovali takšnih in drugačnih svetovalcev za investiranje. Na njem vam bo Robert Rolih razkril trike in skrivnosti finančne industrije, s katerimi vam (počasi, a vztrajno) jemlje vaš trdo prislužen denar, in kako se jim lahko uspešno izognite.

10. in 12. 11. 2021 – Marketing Mastery

Želite v 2022 imeti učinkovit marketing, super rezultate in lepe dobičke in ste pripravljeni preizkusiti nove, inovativne pristope pri vašem marketingu in prodaji? Potem imamo za vas fenomenalen Marketing Mastery Course, katerega ne smete zamuditi. Program bo potekal online v živo, na voljo bo tudi posnetek.

9. 12. 2021 – Učinkovito upravljanje s časom

4-urna online delavnica, ki vam bo pomagala odpraviti ključne probleme, ki vas pestijo pri upravljanju s časom in vas bo popeljala do čiste nove kvalitete življenja. S preverjenimi tehnikami upravljanja s časom lahko naredite bistveno več v krajšem času, zmanjšate nivo stresa in izboljšate rezultate.

Ponovno spomladi – 7 načinov, da povečate prodajo

Ste podjetnik/podjetnica? Ali želite pridobiti več strank? In v svojem poslu zaslužiti več denarja? Potem se nam pridružite na seminarju 7 načinov, da povečate prodajo, kjer vam bo Robert predstavil marketinške in prodajne pristope, ki vam bodo odprli vrata v nov svet – bistveno boljših poslovnih rezultatov in doseganja vaših sanjskih podjetniških ciljev.

Projekt Promocija Panta-rei v tujini – SPIRIT

Obveščamo vas, da izvajamo aktivnosti digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih, z namenom blaženja posledic epidemije COVID19 in krepitvi našega mednarodnega poslovanja, boljšega sodelovanje s tujimi kupci, s tujo poslovno javnostjo in za boljšo za promocijo naših izdelkov in storitev na tujih trgih.

Details