10. 12. in 11. 12. 2019 – PODJETNIŠTVO 2020

(P)ostanite podjetniški zmagovalci v naslednjem desetletju! Za vas smo pripravili dogodek, ki bo lahko ključno vplival na prihodnost vašega podjetja. Ponudil vam bo “cutting edge” pristope in znanja za vaš podjetniški uspeh. Na dogodku boste spoznali nekaj od najbolj prodornih predavateljev na svetu in njihove ideje za uspešno poslovanje v naslednjem desetletju.

ŽThe Million Dollar Decision

9. 3. 2020 – The Million Dollar Decision Live

Zaradi velikega zanimanja smo razpisali dodaten termin najbolj obiskanega seminarja o osebnih financah. Spoznajte stvari, ki jih finančna industrija in svetovalci skrbno skrivajo. Pridružite se nam na 4,5 urnem seminarju, ki vam bo odprl oči na področju upravljanja z denarjem.

18. 3. 2020 – Ekskluzivni kripto mastermind

Na našem seminarju si boste lahko po strategiji Roberta Roliha zastavili razporeditev svojega kripto portfelja. Seminar ne bo predstavil začetniških stvari, kot so odpiranje računov na kriptoborzah in razlagam, kaj je blockchain. Namenjen je naprednim znanjem, s katerimi boste kreirali svoj zmagovalni portfelj kriptovalut in tokenov.

Ponovno jeseni – 7 načinov, da povečate prodajo

Ste podjetnik/podjetnica? Ali želite pridobiti več strank? In v svojem poslu zaslužiti več denarja? Potem se nam pridružite na seminarju 7 načinov, da povečate prodajo, kjer vam bo Robert predstavil marketinške in prodajne pristope, ki vam bodo odprli vrata v nov svet – bistveno boljših poslovnih rezultatov in doseganja vaših sanjskih podjetniških ciljev.