Koledar dogodkov

Naših izobraževalnih dogodkov se je od ustanovitve Akademije Panta Rei leta 2004 udeležilo že več kot 100.000 oseb iz več kot 50 držav.

Naučite se, kako uporabiti Instagram kot marketinško orodje za grajenje posla, kako izboljšati prepoznavnost vaših izdelkov ali storitev in pridobiti krog novih potencialnih strank. Pridružite se nam na 6-urni delavnici preko spleta v živo.

Kako že danes v praksi uporabiti umetno inteligenco za hiter napredek pri karieri in poslu? Brezplačni webinar v živo (posnetka ne bo).

Po tem dvodnevnem programu ne boste nikoli več potrebovali takšnih in drugačnih svetovalcev za investiranje. Na njem vam bo Robert Rolih razkril trike in skrivnosti finančne industrije, s katerimi vam (počasi, a vztrajno) jemlje vaš trdo prislužen denar, in kako se jim lahko uspešno izognite.

4-urna online delavnica, ki vam bo pomagala odpraviti ključne probleme, ki vas pestijo pri upravljanju s časom in vas bo popeljala do čiste nove kvalitete življenja. S preverjenimi tehnikami upravljanja s časom lahko naredite bistveno več v krajšem času, zmanjšate nivo stresa in izboljšate rezultate.

13. 4. 2023 – V ŽIVO ONLINE ZA DANSKO – The Million Dollar Decision Live

Robert Rolih se bo tokrat drugič na Danskem predstavil s svojim 5-urnim seminarjem o osebnih financah. Strankam bo razkril, da hudič “tiči” v majhnih detajlih, o katerih finančni svetovalci NE govorijo.

Vsakdo lahko zastavi sistem nagrajevanja v podjetju. Toda hudič se skriva v detajlih! In pri sistemih nagrajevanja je teh majhnih, nadležnih detajlov veliko.

Če razmišljate o postavitvi ali spremembi novega sistema nagrajevanja, se udeležite enodnevne delavnice in se izognite dragim napakam.

Spoznajte 5 fenomenalnih in preprostih tehnik, s katerimi boste odpravili glavobole pri vodenju ljudi in dvignili kakovost dela v vašem podjetju.

Kako voditi prodajne sestanke, na katerih stranke na koncu rečejo “DA!” (in ne “Moram še premisliti”)? Na delavnici v živo spoznajte natančen postopek vodenja prodajnega sestanka – od stiska roke, grajenja zaupanja, predstavitve vaših storitev, pa do uspešnega zaključka.

Svet investiranja se je popolnoma spremenil. Na webinarju v živo bo Robert Rolih predstavil, kako prilagoditi svoje naložbe za doseganje odličnih dolgoročnih donosov.

Imate v podjetju posameznike, ki rušijo dobro vzdušje, povzročajo konflikte ali ne opravijo svojega dela? In včasih ne veste več, kaj narediti z njimi?

Pridružite se nam na 4-urni online delavnici v živo, kjer boste dobili konkretne nasvete in napotke, kako voditi težavne zaposlene.