24. 4. in 25. 4 2020 – World Prosper Summit online event

Robert si bo delil online oder z nekaj svetovno znanimi predavatelji in avtorji: Mark Victor Hanson, Jack Canfield, Joe Vitale, John Assaraf, Loral Langmeier, John Gray, Raymond Aaron, … To bo mega dogodek, kjer bo vsak predavatelj imel 30 minutno predavanje. Robert pa bo zaradi vsebine, ki je navdušila organizatorje, imel izjemoma kar eno uro…

Details

15. 9. 2020 – Začetek bikovskega trenda na kripto trgu

Brezplačen on line webinar v živo, ki lahko ključno vpliva na uspešnost vaših vložkov v kripto trg in tudi širše. Robert Rolih bo odgovoril na številna vprašanja: Kaj lahko pričakujemo od kripto trga, ali je primeren čas za vlaganje v kripto trg, na kaj je potrebno biti pozoren, itd.

18. in 19. 09. ter 9. in 10. 10. 2020 – Millionaire Money Making Machine

Po tem dvodnevnem programu ne boste nikoli več potrebovali takšnih in drugačnih svetovalcev za investiranje. Na njem vam bo Robert Rolih razkril trike in skrivnosti finančne industrije, s katerimi vam (počasi, a vztrajno) jemlje vaš trdo prislužen denar, in kako se jim lahko uspešno izognite.

ŽThe Million Dollar Decision

22. 9. 2020 – The Million Dollar Decision Live

Septembra ponovno prihaja najbolj obiskani seminar o osebnih financah. Spoznajte stvari, ki jih finančna industrija in svetovalci skrbno skrivajo. Pridružite se nam na on line seminarju, ki vam bo odprl oči na področju upravljanja z denarjem.

Ponovno jeseni – Ekskluzivni kripto mastermind

Na našem seminarju si boste lahko po strategiji Roberta Roliha zastavili razporeditev svojega kripto portfelja. Seminar ne bo predstavil začetniških stvari, kot so odpiranje računov na kriptoborzah in razlagam, kaj je blockchain. Namenjen je naprednim znanjem, s katerimi boste kreirali svoj zmagovalni portfelj kriptovalut in tokenov.

Ponovno jeseni – 7 načinov, da povečate prodajo

Ste podjetnik/podjetnica? Ali želite pridobiti več strank? In v svojem poslu zaslužiti več denarja? Potem se nam pridružite na seminarju 7 načinov, da povečate prodajo, kjer vam bo Robert predstavil marketinške in prodajne pristope, ki vam bodo odprli vrata v nov svet – bistveno boljših poslovnih rezultatov in doseganja vaših sanjskih podjetniških ciljev.

Jeseni 2020 – The Million Dollar Business

Spremenite svoje podjetje v nepremagljivi stroj, ki uničuje konkurenco in vam prinaša 2 do 5 krat več dobička! Podjetniki, spoznajte pristope na področju prodaje, marketinga, vodenja in upravljanja s časom, ki bodo vaše podjetje izstrelili med zvezde… da se boste po programu vprašali: le kaj sem počel do sedaj???