Koledar dogodkov

Naših izobraževalnih dogodkov se je od ustanovitve Akademije Panta Rei leta 2004 udeležilo že več kot 100.000 oseb iz več kot 50 držav.

Se zavedate, da v današnjem času šteje le zaključena prodaja? Pridružite se nam na 4-urni online delavnici v živo, kjer boste spoznali, kako pri prodajnih razgovorih prodajo resnično zaključiti in pridi do odgovora DA.

Imate v podjetju posameznike, ki rušijo dobro vzdušje, povzročajo konflikte ali ne opravijo svojega dela? In včasih ne veste več, kaj narediti z njimi? Pridružite se nam na 4-urni online delavnici v živo, kjer boste dobili konkretne nasvete in napotke, kako voditi težavne zaposlene.

Na Nizozemskem je Robertova knjiga The Million Dollar Decision postala pred tremi leti Amazon Bestseller. Zato se veselimo Robertovega seminarja o osebnih financah, kjer bo razkril, kako finančna industrija pretkano premika denar iz naših v svoje žepe.

4-urna online delavnica, ki vam bo pomagala odpraviti ključne probleme, ki vas pestijo pri upravljanju s časom in vas bo popeljala do čiste nove kvalitete življenja. S preverjenimi tehnikami upravljanja s časom lahko naredite bistveno več v krajšem času, zmanjšate nivo stresa in izboljšate rezultate.

Ponovno prihaja najbolj obiskani seminar o osebnih financah. Spoznajte stvari, ki jih finančna industrija in svetovalci skrbno skrivajo. Pridružite se nam na on line seminarju, ki vam bo odprl oči na področju upravljanja z denarjem.

Spoznajte 5 fenomenalnih in preprostih tehnik, s katerimi boste odpravili glavobole pri vodenju ljudi in dvignili kakovost dela v vašem podjetju.

Po tem dvodnevnem programu ne boste nikoli več potrebovali takšnih in drugačnih svetovalcev za investiranje. Na njem vam bo Robert Rolih razkril trike in skrivnosti finančne industrije, s katerimi vam (počasi, a vztrajno) jemlje vaš trdo prislužen denar, in kako se jim lahko uspešno izognite.

Zakaj delo ni narejeno, kljub temu, da ste se dogovorili, kaj je potrebno narediti in do kdaj? Zakaj so z nekaterimi ljudmi v podjetju vedno ene in iste težave? Veliko težav na delovnem mestu je rezultat nerazumevanja različnih tipov osebnosti v kolektivu. Pridružite se nam na on line delavnici v živo in spoznajte različne tipe osebnosti.

Da bi vam pomagali postaviti sistem nagrajevanja, ki bo primeren za velikost in tip vašega podjetja ter bo dosegal vaše cilje, smo za vas pripravili enodnevno delavnico Pasti pri postavitvi sistema nagrajevanja.

Program v 4 srečanjih za podjetnike in vodje oddelkov, kjer se boste seznanili, kako uvesti v prakso 4 ključne pristope za uspešno vodenje v novem desetletju.