Pretekli dogodki

Oglejte si fotografije iz manjšega izbora naših dogodkov.

Za vas smo zbrali top svetovne strokovnjake, ki so zaupali konkretne ideje, kako do večjih poslovnih in osebnih uspehov, ter pomagali ustvariti nove vire dohodkov. Na dogodku so poleg Roberta Roliha in Sare Brezigar predavali tudi 3 predavatelji, ki sodijo v samo svetovno špico na področju internet marketinga in sicer Dr. Hemmel “The Scientist” Amrania, Paul O’Mahony in Simon Coulson. Vsak je zaupal en pristop, s katerim lahko od doma, ob službi zaženete svoje internet podjetje in si začnete ustvarjati svojo finančno svobodo. Glavni govorec pa je bil Daniel Priestley, eden od najbolj prodornih podjetniških miselnih vodij na svetu ter avtor revije Forbes. V svojem predavanju je zaupal kateri so ključni trendi, ki bodo ustvarili nove podjetniške miljonarje v naslednjih 5 letih. Online dogodka se je udeležilo čez 3000 strank.

Program, ki ga vodita Robert Rolih in Sara Brezigar, je namenjen podjetnikom, ki želijo izboljšati ključne vidike svojega poslovanja: marketing, prodajo, vodenje ter strategijo poslovanja in tako zgraditi super dobičkonosno podjetje. Tokratna izvedba je potekala v skladu z vsemi smernicami NIJZ in veljavnimi ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa, tako da so bili zagotovljeni vsi pogoji za varen obisk.

Robert Rolih je izbrani skupini vlagateljev predal znanje, kako s premišljenimi pristopi maksimalno izkoristiti edinstveno priložnost za doseganje izjemnih donosov na svoje vložke. Prve izvedbe programa online v živo se je tokrat udeležilo skoraj 600 strank iz Slovenije.

Robertovega dvodnevnega programa se je udeležilo več kot 150 strank iz Slovenije. To je bila prva online izvedba v živo. Čeprav tokrat nismo imeli možnosti pristnega stika v živo, so bile povratne informacije neverjetne.

Na dogodku je predavalo nekaj od najbolj prodornih predavateljev na svetu in predstavilo ideje za uspešno poslovanje v naslednjem desetletju. Udeleženci so dobili veliko idej, ki jih bodo uporabili na svoji poslovni poti. Dogodek je bil posvečen tudi 15. letnici delovanja Akademije Panta Rei.

Robert Rolih in Brian Tracy sta bila tokrat glavni zvezdi na največjem seminarju o investiranju v Rusiji. Za svoje predavanje je Robert prejel posebno priznanje:  “To Robert Rolih for the contribution to improving financial education in Russia”.

Dvodnevni tečaj Mojstri Investiranja (Millionaire Money Making Machine) na Nizozemskem z Robertom Rolihom.

V sodelovanju z največjim organizatorjem seminarjev na Nizozemskem, podjetjem Succesgids, smo organizirali prvi seminar Roberta Roliha v Amsterdamu. Dvorana je bila nabito polna in glede na odzive strank pričakujemo še veliko novih dogodkov v tej državi.

Robert Rolih je bil eden od treh glavnih govorcev na največjem seminarju o investiranju v Rusiji. Zaradi odličnega nastopa so ga od takrat povabili v Rusijo še trikrat, na naslednjem PMF, konec leta 2019, pa bo Robert glavna zvezda dogodka.

Tridnevni intenzivni tečaj za podjetnike – The Million Dollar Business. Tridnevni tečaj, ki ga vodita Robert Rolih in Sara Brezigar, je bližnjica do vašega podjetniškega uspeha. Prihrani vam leta dela, preizkušanja različnih pristopov, učenja na lastnih napakah in vas obvaruje na stotine dragih napak. Vsebuje namreč najboljša podjetniška znanja za razvoj podjetja, ki bo delovalo dobičkonosno in vam prineslo tisti življenjski slog, ki si ga resnično želite.