Pretekli dogodki

Oglejte si fotografije iz manjšega izbora naših dogodkov.

Tokrat je Robert Rolih predaval na velikem poslovnem dogodku na Cipru – “The Millionaire Business School”. Dogodek je bil popoln uspeh – super udeleženci, super ambient in pa tudi super rezultati.
Na največjem brezplačnem online dogodku pri nas smo tudi letos združili 7 top svetovnih strokovnjakov, ki so strankam predali znanje, kako povečati prodajo in dobiček, priti do višjih osebnih dohodkov, boljših naložbenih odločitev in pa do novih poslovnih idej. 

Robert je za člane programa Mojstri investiranja pripravil poseben program o investiranju v tehnologije prihodnosti. Zanimanje je bilo zelo veliko, saj se je programu pridružilo čez 800 članov, tako iz Slovenije kot iz tujine.

Za vas smo zbrali top svetovne strokovnjake, ki so zaupali konkretne ideje, kako do večjih poslovnih in osebnih uspehov, ter pomagali ustvariti nove vire dohodkov. Online dogodka se je udeležilo čez 3000 strank.

Program, ki ga vodita Robert Rolih in Sara Brezigar, je namenjen podjetnikom, ki želijo izboljšati ključne vidike svojega poslovanja: marketing, prodajo, vodenje ter strategijo poslovanja in tako zgraditi super dobičkonosno podjetje.

Robert Rolih je izbrani skupini vlagateljev predal znanje, kako s premišljenimi pristopi maksimalno izkoristiti edinstveno priložnost za doseganje izjemnih donosov na svoje vložke. Prve izvedbe programa online v živo se je tokrat udeležilo skoraj 600 strank iz Slovenije.

Robertovega dvodnevnega programa se je udeležilo več kot 150 strank iz Slovenije. To je bila prva online izvedba v živo. Čeprav tokrat nismo imeli možnosti pristnega stika v živo, so bile povratne informacije neverjetne.

Na dogodku je predavalo nekaj od najbolj prodornih predavateljev na svetu in predstavilo ideje za uspešno poslovanje v naslednjem desetletju. Udeleženci so dobili veliko idej, ki jih bodo uporabili na svoji poslovni poti. Dogodek je bil posvečen tudi 15. letnici delovanja Akademije Panta Rei.

Robert Rolih in Brian Tracy sta bila tokrat glavni zvezdi na največjem seminarju o investiranju v Rusiji. Za svoje predavanje je Robert prejel posebno priznanje:  “To Robert Rolih for the contribution to improving financial education in Russia”.

Dvodnevni tečaj Mojstri Investiranja (Millionaire Money Making Machine) na Nizozemskem z Robertom Rolihom.