Seminar TURBO PODJETNIŠTVO z Danielom Priestleyjem – 5. 3. 2024

20. obletnica poslovanja ni mačji kašelj, zato smo jo želeli praznovati z res fantastičnim dogodkom. V našo sredo smo povabili serijskega podjetnika Daniela Priestleyja. Prihaja iz Avstralije, je avtor revije Forbes ter bestselling avtor 4 knjig (Entrepreneur Revolution je bila po izboru revije Entrepreneur izbrana med 5 najboljših knjig za podjetnike na svetu). Do svojega štiridesetega leta je zgradil 7 podjetij z milijonskimi prihodki – med njimi tudi podjetniški pospeševalnik, ki posluje na treh kontinentih (Sidney, Singapur, London) in ki ga je znani medijski portal Huffington Post označil za vodilni podjetniški pospeševalnik na svetu. Robert Rolih je na dogodku dodal svoj piskrček s predavanjem o vlaganju denarja za podjetnike.

Kot se za vsak rojstni dan spodobi, smo praznovali s torto (oziroma imeli smo kar dve!) in šampanjcem, razdelili pa smo tudi kopico daril. Neverjeten dan, z neverjetno vsebino in še bolj neverjetnimi občutki.

Spodaj si lahko ogledate video z utrinki z dogodka, video 20 let Akademije Panta Rei (kjer Robert Rolih in Sara Brezigar predstavita našo 20-letno avanturo) in še nekaj slikovnih utrinkov z dogodka.

 

Slike: