Interna izobraževanja

Ali bi tudi sami radi svoji ekipi omogočili izobraževanje, ki prinaša fantastične rezultate?

Da bi vam pomagali pri izbiri programa, ki vam bo omogočal maksimalno izboljšanje vaših rezultatov poslovanja, smo pri Akademiji Panta Rei pripravili priročnik 7 usodnih napak pri internih izobraževanjih.

Priročnik je namenjen vsem, ki se odločate o izvedbi internih izobraževanj in si želite, da bi le-ta imela konkretne pozitivne učinke na vaše poslovanje. Priročnik vam podarjamo brezplačno in si ga lahko prenesete na spodnji povezavi.

Ali je Akademija Panta Rei prava izbira za vas in kako vam lahko pomagamo?

Da je lahko sodelovanje na področju internih izobraževanj med naročnikom in izvajalcem maksimalno uspešno, je potrebno, da se res dobro ujemata pri pristopu k poslovanju. Pri Akademiji Panta Rei dobro sodelujemo s strankami, ki se hitro odločajo, so akcijsko usmerjene, podpirajo (in pričakujejo) stalno učenje in ki so jim blizu praktična izobraževanja, ki prinesejo konkretne in merljive rezultate.

Če vam je naša filozofija pri izvajanju internih izobraževanj všeč, vas vabimo, da nas kontaktirate. Sicer pa verjetno nismo prava izbira za vas in je morda bolje, da poiščete drugega ponudnika.

7 vrhunskih internih programov za vaš uspeh

Piramida Profesionalne Prodaje™

Piramida Profesionalne Prodaje je enodnevni program za prodajnike, ki storitve in izdelke prodajajo na osebnih sestankih. Za to delavnico je njen snovalec Robert Rolih prejel priznanje Evropski javni govorec leta 2015 pri Londonski Professional Speakers Academy.

Gre za vrhunski program, ki vam pokaže, kako je prišel nekdo od tega, da je na začetku svoje kariere šel na 10 sestankov, od katerih je (morda) pridobil en posel, do tega, da je na 8 od 10 sestankov sklenil posel.

Program Piramida Profesionalne Prodaje je na voljo tudi v on-line različici in vsebuje 27 video vsebin, obsežna gradiva, Word predloge za prodajne scenarije, ipd. Izobražujete pa se lahko kadarkoli in kjerkoli.

Preverite kakšne konkretne posledice je imela v podjetju Univar d.o.o.

Preberite tudi, kakšne izkušnje imajo naše stranke z delavnico Piramida Profesionalne prodaje.

Trening Zahtevne Prodaje™

Verjetno najboljši program za B2B prodajo na našem trgu. Trening zahtevne prodaje je intenzivni program za prodajnike v petih srečanjih. Namenjen je prodajnikom, ki prodajajo storitve ali izdelke višje vrednosti, njihove stranke pa so zahtevni poslovni kupci.

Program je izredno usmerjen v implementacijo, v prakso, saj si vsak udeleženec že tekom srečanj izdela prodajno skripto – dokument, kjer ima natančno razdelan in opisan svoj celoten prodajni proces – od dogovarjanja sestankov pa do zaključka prodaje.

Kakšne koristi vam lahko prinese ta delavnica?

Preberite tudi, kakšne izkušnje imajo naše stranke z delavnico Trening Zahtevne Prodaje.

Zaključek Prodaje

To je krajši, poldnevni program, ki je namenjen prodajnikom, ki že dobro obvladajo prodajni proces in njegove faze, vendar prodaje ne znajo zaključiti.

Če se vašim prodajnikom dogaja, da stranka »mora še premisliti« ali da »bo poklicala« ali da se dogovor v poslu vleče v nedogled, potem je ta program primeren za vas. V njem prodajniki spoznajo najboljše prijeme pri zaključevanju prodaje, da stranka končno reče »ja, gremo v posel« in da se sklene z njo pogodba.

Preberite tudi, kakšne izkušnje imajo naše stranke s programom Zaključek Prodaje. 

Prvi koraki v uspešno vodenje

To je najbolj priljubljena delavnica o vodenju pri Akademiji Panta Rei. Gre za enodnevno delavnico, ki je namenjena vodjem, ki so šele začeli delati na vodstvenem položaju, in vodjem, ki se še niso resno izobraževali na področju vodenja. Posebej je priljubljena pri podjetjih, kjer so vodje predvsem strokovnjaki na svojem področju (inženirji, informatiki, ipd.), želeli pa bi okrepiti svoja vodstvena znanja.

Preberite tudi, kakšne izkušnje imajo naše stranke z delavnico Prvi koraki v uspešno vodenje.

5 ključev odličnega vodenja™

Največji problem številnih vodij ni pomanjkanje znanja o vodenju, temveč uporaba tega znanja v praksi. To je prvi t.i. »izkustveni program«, kjer udeleženci dejansko izkusijo, kar doživljajo njihovi podrejeni, ko jih vodijo. Poleg tega je program opremljen z mehanizmi, ki zagotavljajo sistematičen prenos naučenega v prakso in vsakdanje delovanje. Izvajamo ga v petih srečanjih, ki jim potem sledi še 5 dodatnih tednov utrjevanja znanja.

Program je izjemno ciljno orientiran ter usmerjen v implementacijo 20 % ključnih principov vodenja, ki prinašajo 80 % rezultatov pri vodenju.

Preberite tudi, kakšne izkušnje imajo naše stranke z delavnico 5 ključev odličnega vodenja.

Medgeneracijske razlike

Danes v delovnem okolju srečamo predstavnike štirih generacij: baby boomerje, generacijo X, generacijo Y ter generacijo Z.

Vsaka od teh generacij ima svoj pogled na svet, svoje vrednote, svoje delovne navade, svoje potrebe. Vsaka deluje na svoj način, ki je seveda za njihovo generacijo samoumeven, za druge pa je lahko nenavaden ali celo nerazumljiv. Zaradi tega prihaja v delovnem okolju do velikega števila konfliktov, nesporazumov, napačnih odločitev in slabe volje. Kot vodja se s temi problemi soočate vsak dan.

Če bi radi uspešno navigirali po nevarnem morju različnih generacj, morate najprej sploh razumeti, kako razmišljajo, kakšen je njihov pogled na svet in razumeti razlike med njimi.

Upravljanje s časom

V vsakem podjetju ljudje izgubljajo po nepotrebnem ogromno časa. Zaradi tega so manj učinkoviti, manj naredijo, imajo občutek, da so preveč obremenjeni in pod stresom.

Enodnevna delavnica je nastala na osnovi najbolje prodajanega programa o upravljanju s časom na svetu, ki ponuja pristope in tehnike, s katerimi lahko prihranimo do 2 uri časa na dan. Kaj bi za vaše podjetje pomenilo, če bi vaši sodelavci za njihov obstoječi obseg dela porabili eno ali celo 2 uri manj časa na dan?

Preberite tudi, kakšne izkušnje imajo naše stranke z delavnico Upravljanje s časom.