Andy Harrington

Ko je bil star 29 let je Andy Harrington delal kot telefonist v klicnem centru zavarovalnice Churchill, kjer je bila njegova plača bistveno pod angleškim povprečjem. S svojim življenjem je bil zelo nezadovoljen in ko je dosegel dno, se je odločil, da ga bo spremenil. Ustanovil je svoje podjetje, tako da je vzel £10.000 kredita. To podjetje je v naslednjih letih ustvarilo 67 milionov EUR prihodkov. Potem ko ga je prodal, se je posvetil karieri trenerja najboljših javnih govorcev na svetu. Med njegovimi strankami so tako holivudski zvezdniki kot najbolj znani javni govorci na svetu.

Andy je ustanovitelj Professional Speakers Academy, kjer trenira najboljše svetovne javne govorce. Njegov 4-dnevni tečaj pa je najbolje obiskan tečaj javnega nastopanja v Veliki Britaniji. Zaradi njegovih znanj in sistema, ki ga uči, je postal nekakšno skrivno orožje za nekatere od vodilnih svetovnih javnih govorcev. Znanja, ki jih Andy prenaša do svojih strank, so na popolnoma drugem nivoju kot znanja ostalih trenerjev javnih govorcev.

Andy Harrington računa svojim strankam £30.000 na dan za osebni ena-na-ena coaching in ima 12 mesečno čakalno vrsto za to storitev!