Cheryl Chapman

Cheryl Chapman prihaja iz Anglije in je prvi in najboljši coach Andyja Harringtona. S pomočjo metode Andy Harrington’s Jet Set Speaker System™ je mentorirala že več tisoč javnih govorcev, direktorjev, prodajnikov in drugih oseb, ki izvajajo predstavitve po celem svetu.

Avtor sistema Jet Set Speaker™, Andy Harrington je ena od največjih svetovnih predavateljskih zvezd in se trenutno uvršča med 10 najbolj iskanih svetovnih predavateljev. Kjerkoli po svetu se dogajajo veliki dogodki z več tisoč ali deset tisoč udeleženci, je Andy navadno eden od predavateljev.

Tako je v zadnjih letih delil oder z ljudmi, kot so Sir Richard Branson, Anthony Robbins, Sir Alan Sugar, Paul McKenna, Bob Proctor, Bill Clinton, Jordan Belfort (The Wolf of Wall Street), Donald Trump in drugi.

Cheryl Chapman je bila še pred tremi leti udeleženka Andyjevih programov, danes pa je njegov coach št. 1. na svetu. V zadnjih 12 mesecih je predavala na velikih seminarjih (od 1.000 do 10.000 udeležencev) v Singapurju, Maleziji, Avstraliji, Južni Afriki, po Evropi in v Angliji.

Njeni klienti (direktorji, javni govorci, prodajalci, izvajalci internih izobraževanj) za coachinge plačujejo od 5.000 funtov naprej.