Kevin Green

Kevin Green je podjetniški multimilionar, katerega neto vrednost je okrog 100 mio EUR. V zadnjih letih se posveča predvsem izobraževanju podjetnikov, ki imajo zelo visoke cilje in želijo obogateti. Je tudi eden od najbolj pomembnih lastnikov nepremičnin v Veliki Britaniji.

Ker je dislektik (motnja sposobnosti branja ali razumevanja prebranega), je imel vedno težave pri učenju, vendar ga to ni ustavilo na poti do uspeha. V življenju je premagal marsikatero težavo, med drugim tudi to, da je bila leta 1984 brezdomec.

Širši publiki je postal znan po svojem nastopu v svetovno znanem resničnostnem šovu “The Secret Millionaire” – v njem milijonarji na skrivaj pomagajo ljudem v velikih stiskah.

Kevin Green je velik ambasador dobrodelnosti in socialni podjetnik v pravem pomenu besede. Je ambasador dobrodelne fundacije “Make-A-Wish” (to je fundacija, ki otrokom z velikimi zdravstvenimi težavami izpolnjuje želje, ki jih sami ne bi mogli nikoli uresničiti). Zanjo je tudi osebno doniral že več kot 400.000 EUR.

Vprašanji, ki mu jih največkrat postavijo ljudje sta: “Kako lahko postanem bogat?” in “Kako lahko zaslužim več denarja?”

Kevinovo poslanstvo pa je, da ljudem z visokimi cilji pomaga do odgovorov na ti vprašanji. Zato je ustvaril tudi blagovno znamko izobraževanj za podjetnike – Kevin Green Wealth (KGW). Če se že učite – zakaj se ne bi učili od najboljših na svetu?