Robert Rolih

Robert Rolih je mednarodni bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision in evropski javni govorec leta 2015 po izboru Professional Speakers Academy iz Londona. Njegovo poslanstvo je, da deli znanja o vlaganju denarja, ki jih finančna industrija skrbno skriva in omogoča ljudem, da zmagajo v finančni igri življenja.

Svoje prvo podjetje je ustanovil iz ničle v študentski sobi, ko je bil star 23 let. Nato je do statusa vodilnega podjetja v branži pripeljal dve blagovni znamki.

V zadnjih letih je naredil preskok od predavatelja, omejenega na Slovenijo, do predavatelja, ki si na zahodnih trgih deli oder z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta, kot so npr. Gary Vaynerchuk, Brian Tracy, Rian Diess, Robert G. Allen, Andy Harrington in drugi.

Robertova knjiga The Million Dollar Decision, ki je izšla v ZDA marca 2017, je postala mednarodni bestseller, izdana je bila v Indiji, prevedena je bila v Mandarinščino in v Bolgarščino. O njej so pisali/govorili v 50+ medijih doma in po svetu. Najbolj odmeven je bil intervju z njim na ameriški Newsmax TV, kjer je bil glavni gost oddaje “The Income Generation”. Yahoo Finance! pa je enega od njegovih citatov uvrstil med “20 brilliant quotes from the world’s greatest investors“.

Leta 2018 je Robert pripravil obsežnejši online program o vlaganju denarja in delu z denarjem, ki ima kupce iz več kot 70 držav, največ iz ZDA, Kanade, Nizozemske in Velike Britanije.

Več informacij: